torstai 11. helmikuuta 2010

Vuosikatsaus 2009, osa IV: 24, osa 2

8. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.43-13.44 välille.
-
Meinaatko todellakin että meillä ei ole joululahjoja?
- Missä ihmeen välissä minä olisin voinut käydä ostamassa joululahjat kun lapset olivat mukana koko ajan? Ei niitä voinut yksinkään jättää.
- Eikös kaupoissa ole lapsiparkkeja tai kaappitilaa vuokrattavana tuollaisten tapausten takia?
- En kai minä voi lapsia niihin jättää, saisivat vielä jonkin sikaflunssan tai muun taudin ja sitten vietettäisiin joulu karanteenissa umpiossa pilereitä popsien.
- Alan pikku hiljaa uskomaan että se olisi ollut parempi skenaario kuin missä tällä hetkellä ollaan. No ei mitään hätää, varmasti kaupassa on jotain mikä voidaan laskea joululahjankaltaiseksi korvikkeeksi, sinä ostat, minä hämään pentuja ja homma hoituu.
- Mitä siellä muka voisi olla? Ei noille vielä ladyshavea tai dödöä voi ostaa.
- Viimeksihän nuo tykkäsivät eniten tyhjistä lahjapaketeista, joten ostetaan itse kasattavia pahvilaatikoita ja siinä on tee-se-itse-hupia koko illaksi.
- No hyvä, lähdetään liikenteeseen kun vielä ehditään ja-- voi ei!
- Mitä?
- Vessanovi ei aukea!

9. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.44-13.45 välille.
- Eikun sitä pitää kääntää vasemmalle, se muuttui viimeisen putkiremontin yhteydessä.
- Ai niin, unohdin tässä hädässä, hassu minä.
- Tiedätkö joku voisi oikeastaan kirjoittaa tämän kaiken ylös, tästä voisi saada oikein hauskaa komediaa oikein toteutettuna.
- Älä nyt viitsi, ei kukaan voisi tehdä pilaa näin vakavasta aiheesta.
- Mikä on vakava aihe?
- Ai te olittekin jo siinä ovella. No niin, laittakaas nyt vaatetta päälle, hopi hopi niin päästään matkaan, hei auta nuorempia niin saadaan kaikki puettua.
- Ensin vasen jalka, sitten oikea, sitten noin vetskari kiinni, sitten vasen kenkä, sitten oikea kenkä, sitten rukkaset, sitten vielä pipo päähän ja sitten ollaankin valmiita ihan kaikkeen.
- Hei yks juttu.
- Mitäs on mielessä? Pukki kyllä...öh no siis joku tuo lahjat jotenkin.
- Pissattaa.

10. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.45-13.46 välille.
- Meneekö siinä vielä kauankin? Kello alkaa olla jo aika paljon.
- Ollaan saatu jo melkein kaikki vaatteet pois, ihan pieni hetki vielä. Voisit katsella jo valmiiksi autonavaimet niin pannaan menoksi heti kun päästään täältä.
- Joo, ne ovat..hups.

11. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.46-13.47 välille.
- Minä ihan varmasti mielestäni laitoin ne tähän pöydälle. Minne ihmeeseen ne muka ovat voineet kadota?
- Tiesitsä että luonnollinen kaaos lisääntyy koko ajan merkiten sitä et mitä enemmän me luullaan et asiat on järjestykses ne ei ookaan?
- Täh? Mitä ihmettä ne oikein nykyään opettavat teille koulussa käytännöllisen filosofian tunneilla? Oletko sinä nähnyt avaimia?
- Emmää oo nähny mitää muuta kun varjoja todellisuudesta.
- Heti kun tullaan kaupasta sinä alat lukemaan vain sarjakuvia. Mutta siis tämähän on todellla kummallista, voisin vaikka vannoa että kun tulin autolta viimeksi laitoin ne pöydälle. Muistan koska olin kiireessä ja ajattelin että seuraavalla kerralla ajan säästämiseksi laittaisin ne sellaiseen paikkaan, että ei tarvitsisi miettiä mitään, vaan---ai niin, nyt muistan!
- No?
- Jätin ne autoon, että ei tarvitse sitten ensi kerralla ruveta etsimään niitä täältä. Mutta voi ei!
- No?!
- Missä auto on?

12. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.47-13.48 välille.
- Heh heh, kunhan vitsailin, tuolla pihalla se on, pikku vitsi keventämään tilannetta.
- Heh heh, mikä hyvä hetki alkaa harjoittelemaan stand up-komiikan kiertuettasi varten.
- Mikä on "säändap?
- Jotain mitä tuo ei hallitse edes istualtaan. No niin tarvitseeko jonkun vielä käydä vessassa ennen kauppaan menoa, viimeinen vedenvaihtopaikka ennen matkaan lähtöä? Ei..? Hyvä. No niin, laitetaas taas vaatteet niskaan ja sitten menoksi.
- Päällä on.
- No niin, ja sitten ei muuta kuin liikenteeseen. Ja tällä kertaa mikään, ei niin MIKÄÄN estä lähtöä.
- Mikä tuo ääni on?
- Mikä ääni? Et kai sinä ala nyt kuulemaan vielä ääniäkin? Jos tämä on taas joku vitsi niin se saa luvan olla oikeasti hauska.
- Eikun jossain helisee jokin...kännykkä! Se on täällä vuoren sisällä niin en heti kuullut sitä. Kukas siellä tähän joulunpyhien aikaan soittaa...äiti!

13. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.48-13.49 välille.
- Et kai sinä siihen NYT vastaa? Meillä on kiire, etkö muista? jakonttilahantti osnanttitamatnintita tai jotain sinnepäin sintti.
- Juu juu juu, tässä menee vaan ihan pikku hetki, sanon vaan nopeasti mukavat joulut ja sitten lähdetaan. Hei äiti, miten menee? Juu, meilläkin menee oikein mukavasti täällä, jouluun ollaan valmistauduttu. Juu, justiinsa ollaan lähdössä kauppaan. Juu, jäi vähän viime tinkaan tänä vuonna heh heh. Juu, kyllä olisi pitänyt paremmin varautua. Juu, näin on juu. Juu, kyllä varmasti muistan millaisissa olosuhteissa possuparkoja pidetään tällaisina aikoina ja juu ei olla ostamassa kinkkua vaan ihan mennään normaalilla kasvissyönti-linjalla juu. Mitä? Juu, onnistuu kyllä. Haluaako joku sanoa mummille kuulumiset ja hyvää joulua? Nopeasti sitten.
- Mä haluun.
- Tuossa on, sanopas sitten kuulumiset mummolle.
- Hei mummu meillä syödään lamppuja kun me otetaan se suuhun heti kun lamppu on sammunut ja se ei oo enää kuuma.

14. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.49-13.50 välille.
- Aha. Aha. Juu, ei tietenkään. Aha. Aha. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ei. Ei. Ei. Ei tietenkään ei. Totta. Totta. Totta. Yhm. Yhm. Yhm. Yhm. Niinpä. Niinpä. Niinpä. En nyt menisi sanomaan ihan---anteeksi. Tietenkin. Tietenkin. Noinhan se on. Noinhan se on. Kyllä. Ei. Kyllä. Ei. Kyllä. Ei. Juu. Juu. Juu. Juu. Aivan, ihan oikein, juurikin noin. Ei. Ei. Ei. Ei. Ei. Yhm. Yhm. Yhm. En usko että korvaamatonta--juu. Juu. Juu. Ihan totta. Ihan totta. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ei. Ei. Ei. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ei. Ei. Ei. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ai todellako?

15. Tapahtumat sijoittuvat kello 13.50-13.51 välille.
-
Niin mitä te teitte!? Milloin? Mutta te sanoitte että te lähditte vain tanssimaan heidän kanssaan!?
Aha. Aha. A..ha. Risteilyillä? Aha. Aha. Ja silloin te siis...Aha. Aha. Aha. Juu. juu. Juu. Juu. No ei todellakaan tullut, mutta nyt kun kerrot niin...Aha. Aha. Selvä. Selvä. Hyvä. Hyvä. Kyllä. Kyllä. Ei. Ei. Ei. Juu. Juu. Juu. Kokeilla mitä? Äiti! Totta kai minä olen aikuinen, mutta---juu. Juu. Juu. Juu. Juu. Okei. Juu. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Juu, sanon hyvää joulua kaikille. Hyvää joulua isällekin, tai siis kerrot sitten kun tiedät sen. Juu, hei hei.
- Mitä ihmettä te oikein puhuitte, sinä olet ihan kalpea?

Jatkuu...

Ei kommentteja: