perjantai 29. elokuuta 2008

Äänestäkää suomalaisbloggeria!

Suomalais-syntyinen bloggaaja Katja Presnal on ehdolla Hot Blogger Calendar 2009-kalenteriin.

Koska ilmiselvästikin Suomella on putki päällä (voitimme Ruotsin Olympialaisten mitalitilastoissa, sekä poliittinen johto uskalsi isotella Venäjälle ja ilmastonmuutoksen ansiosta talvista tulee viimeinkin lumisia ja kesistä kuumia) tämä äänestys on vain muodollisuus.

Mutta ihan vaan varmuuden vuoksi kaikkien pitää nyt äänestää Katja Presnalia joko virallisilla sivuilla tai hänen omilla sivuillaan.

Perustelut Skimbacolta itseltään:

"Joku ehdotti minua mukaan kisaamaan mahdollisuudesta olla "Hot Blogger Calendar 2009"- kalenterissa. Amerikkalaisten blogaajien kerma kilpailee nyt mahtavasta tilaisuudesta olla kalenterin kuvissa. Kalenteri ei ole pornahtava "kuumasta" nimestä huolimatta (saati sitten kuvastani :), ja kanssani kisailee erittäin kunnioitettuja amerikkalaisia blogailijoita.

Miksi haluan kalenteriin? Olen PR-alan ammattilainen ja näkyvyys on siis kaiken A ja O - kalenteri-hankkeen takaa löytyy kunnioitettu PR-firma, sekä muutama ammattilais-blogaaja, ja kalenterin myynti kohdistuu blogaajille ja sosiaalimarkkinoinnin saralla työskenteleville.

Tarvitsen sinun äänesi!!!!

Olen suhteellisen hyvin verkostoitunut Amerikassa blogaajien keskuudessa, mutta niin hyvien tyyppien kanssa että tunnen yli puolet kanssa-kilpailijattaristani, ja he eivät minua siis voi kannustaa voittoon, vaan kilpaavat itse mukana. Kohderyhmämme on myös sama - joten äänisatoni on jäänyt todella alhaiseksi. Ja juuri siksi juuri SINUN äänesi on niin tärkeä.

Olen ainoa ulkomaalainen koko listassa, ja haluaisin edustaa Suomea kuvissa, ja jos minut valitaan kalenterin kuvaan, haluan että kuvasta henkii suomalaisuus. Saunan penkillä levittelyn voit unohtaa - ajattelin lähinnä unikko printtiä ja kotimaista kännykkää ;)"

Eli te molemmat lukijani siellä, mars äänestämään!

4 kommenttia:

Markiisi kirjoitti...

Wb, Mr. v1.0!

Äänestetty. ^^

Katja of skimbaco.com kirjoitti...

Kiitos sanan levityksestä! Olen todella kiitollinen, nyt on jokainen ääni tarpeen!!

ALisko kirjoitti...

Normaalisti oisin jättänyt välistä tuollaiset, mutta äänestin silti kun kerta niin nätisti pyydettiin ja olet kiltisti palannut takaisinkin ;)

T kirjoitti...

Kiitos markiisi ja alisko, skimbaco pääsi kalenteriin mukaan :)