maanantai 1. syyskuuta 2008

Minun kesälomani

Minun kesälomani oli kiva.

Opin kesälomallani monta uutta asiaa. Opin että kesälomaa ei koskaan pidä viettää samojen neliöiden sisällä kuin vietät ei-kesäloma-aikaasi. Seinät saavat kaatua niskaan, mutta niiden ei pitäisi saada yrittää taklata sinua matkalla olohuoneen sohvalta vessaan ja takaisin. Loma ei tunnu lomalta jos se pitää viettää kotona. Siksi pitää saada nähdä uusia seiniä kesälomalla.

Ensi kesänä menen koko kuukaudeksi jonnekin kauas thaimaaseen ja pakkaan mukaan Farscape-boksini, 2000 tärkeintä ja vielä katsomatta olevaa dvd-elokuvaani, kannettavan dvd-soittimen ja vaihtokalsarit. Sitten en tee lomallani mitään muuta kuin makaan hotellin sängylläni ja katson dvd-elokuvia. Kun muut sitten kysyvät että miksi sinä tulit tänne asti katsomaan dvd-elokuvia, selitän heille että kotona seinät taklaavat koko ajan ja kohta kukaan ei tule enää häiritsemään sitä yhtä hullua joka katsoo vaan dvd-elokuvia.

Opin myös että monet pitävät minun blogini tekstejä ihan kivoina ensimmäisen vartin ajan, mutta kun he ovat päässeet puoleen tuntiin ja tekstiä vaan tuntuu tulevan ja tulevan ja he miettivät että oliko tässä vielä jossain vaiheessa jokin pointti, he antavat periksi ja siirtyvät lukemaan Helsingin sanomien sarjakuvasivuja.

Siksi olen päättänyt yrittää jotain uutta eli luon uuden kategorian, jossa on alle 1000 sanaa tai juuri sen verran.

Opin kesälomalla myös että jos aikoo valloittaa koko maailman zombie-armeijansa avulla pitää olla todella nopea tai ainakin ihan kauhean rikas, ainakin vähintään yhtä rikas kuin Roope-setä on.
Zombit lahoavat sitä vauhtia että eihän niitä edes ehdi viedä rajan läheisyyteen kun ne ovat jo valmiita esittämään koulun joulunäytelmässä "Masters of the Universe, joulutarina: He-Man pelastaa joulun Skeletorilta" sitä Skeletoria.

Forhy--formah--formyl---se aine jota käytetään ruumiisiin on kauhean kallista ostettavaksi isoissa erissä eikä toisin kuin voisi luulla, siitä saa mitään alennusta vaikka lupaisi tehdä tukkumyyjästä kenraalin uudessa maailmanjärjestyksessä. Ja koska kaikki tietävät että zombit kuolevat kun niitä ampuu päähän, olisi pitänyt ostaa ihan kauhea määrä moottoripyöräkypäriä eikä minulla ollut siihen varaa.

Mutta muuten minun kesälomani oli todella kiva, mutta on minusta myös kiva että saan aloittaa uuden kouluvuoden täällä tylypahkassa.

6 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

Formuhydehdi.

T kirjoitti...

Ei nyt sekoiteta Kimi Räikköstä tähän, vaikka hän onkin zombiemaiseen tapaan eleetön, ilmeetön ja aina kypärä päässä.

Markiisi kirjoitti...

Q: How many surrealists does it take to change a lightbulb?

A: One, but it depends on if the tomato is ripe and the chicken willing.

T kirjoitti...

Yeah baby, I'm back.

iitukka kirjoitti...

lähetä minulle pöllöpostia siitä kuinka voldemort jakselee :D

T kirjoitti...

Pöllö lähti MTV3:lle PR-hommiin :( Kuulema parempi palkka ja työnantaja tarjoaa sulkiensukimisen.