sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Väliin henkilökohtaista, osa LXXXXIII: Treffi-edition lives again

Olisi ilmoiteltavaa treffi-rintamalta.

Sitä ennen kuitenkin pohdintaa sankaruudesta.

Joseph Campbell tutki teoksessaan "Sankarin tuhannet kasvot" eri kulttuureissa esiintyvää sankarin matkan teemaa, eli miten sankari syntyy, miten hän kasvaa ja miten hänesta lopulta tulee sankari (graafinen versio tästä löytyy Berkeleyn yliopiston sivulta).

Yksinkertaistettuna sankari syntyy jotenkin erityisellä tavalla, tai selviää lapsuudestaan huolimatta useista vastoinkäymisistä. Tämän jälkeen sankaria koetellaan, häntä tulevat opettamaan monet viisaat, ja lopulta hän kohtaa lopullisen haasteen, joka sinetöi hänen osansa sankarina.

"Niin niin niin, hyvin kiinnostavaa, mutta miten tämä kaikki liittyy sinun treffailuusi?" (anteeksi jos en aivan osannut kuulostaa teiltä, olen kärsinyt hiukan jännetuppitulehduksesta viime aikoina).

Synnyin keisarinleikkauksella, koska napanuora oli kaulani ympärillä, ja ymmärrettävästi olisin kuristunut jos olisin tullut maailmaan perinteisellä tavalla.

Tutkimusten mukaan sain hyvin lievän epilepsian tuosta, eli lääkäreiden mukaan voin saada joskus lieviä tajuttomuuskohtauksia.

Tämän lisäksi minulla on normaalia korkeammat jalkapöydät, ohuet nenätiehyet, vinot hampaat, heikko näkö (ulko- ja muutenkin), selkäranka joka murtuu jos sitä tuijottaa ilkeästi, korkea kolesteroli (kiitti geenit) ja äitini epäilee rauhasissani vikaa, koska suvussani on ollut niiden kanssa ongelmia, ja olen hikoillut aina helposti.

Suoraan sanottuna en paitsi ole tehnyt darwinismia naurunalaiseksi, vaan myös lähetellyt sille joka ilta "u teh suXor!!1!!1!!"-kännykkäviestejä ja kirjoitellut miestenvessan seinään "jos haluat hauskaa, kysy darwinismilta minusta".

Lapsuudestani ja nuorruudestaani selviytymisestä en sano mitään, sillä näyttäkää minulle yksikin, jolla se ei ollut helvetti suhteessa 1:1:een.

Tässä pääsemme lopulta treffailuuni.
Muistattehan että sankari tulee oppimaan monen viisaan avustuksella? Ensimmäisillä treffeilläni tapahtui kaikki mitä olin kuvitellut tapahtuvan noin seuraavien 5-10 treffien aikana (minulla on kirje vetämässä Jallun lukijapalstalle, joten en mene yksityiskohtiin).

Nyt on sitten seuraavien treffien aika.
Tai siis ainakin toivon niin. Katsokaas kun treffiseuralaiseni tulee pikkukaupungista Novosibirskin läheltä, eli noin 3398 kilometrin päästä linnuntietä (kiitos, WolframAlpha), joten tänne saapuminen ei ole niin sekuntipeliä.

Mutta jos kaikki menee putkeen, hän tulee ensi viikolla luokseni puoleksitoista viikoksi.

Pisteet teille kaikille jotka tajusitte juuri että elämäni toiset treffit johtavat siihen että minulle suht' tuntematon nainen tulee luokseni asumaan, ja tämä siis oikeasti on ensimmäinen tapaamiseni hänen kanssaan, enkä millään voi olla varma laittaako hän vessanpytyn alas?

Jos laitamme hetkeksi syrjään monet kysymyksenne, jotka liittyvät todennäköisesti siihen miten paha aivovammani oikein on kun teen tällaista, niin voimme käsitellä tätä sankarimyytin kautta.

Ilmeisesti jostain syystä kohtalolle on elintärkeää, että käyn läpi nopeutetussa tahdissa yleensä muilta muutaman vuoden kestävät vaiheet. Oletan että jos olisin aloittanut deittailun aiemmin, nämäkin asiat olisi voitu käydä läpi perusteellisemmin ja hitaammalla tahdilla.

Koska kuitenkin tuhlasin aikaani "miltä tytöt näyttävät ilman vaatteita?" kysymyksen filosofiseen puoleen enemmän kuin pro-aktiiviseen tutkimukseen, menetetty aika pitää ottaa kiinni äkkiä.

En voi olla miettimättä mikä mahtaa olla "lopullinen haasteeni", joka sinetöi kohtaloni sankarina, tai ilmeisesti johtuen aihealueesta: "maailman suurimpana rakastajana".

Enkä voi lakata miettimästä mitä kolmansilla treffeilläni tulisi tapahtumaan.

10 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Herrajesta, SIIVOA! Eiku LISÄÄ! SIIVOA LISÄÄ! Kyllä mä tiiän miltä nörttien kämpät näyttää (joo, ei mennä yksityiskohtiin, miksi)!! Järjestä! Varaa ruokaa ja musiikkia! Englannin- ja venäjänkielisiä lehtiä! PUHTAAT PYYHKEET. PUHTAITA LAKANOITA.

Aargh. Herkullinen mutta kauhee tilanne. Mä en ois ikinä, IKINÄ uskaltautunut tuollaiseen, olisinpa ollut kumpi vain osapuoli ja kuin ajatellut että pääseehän sitä hotelliin jos toinen on ihan hirvee.

Nyt lujasti onnee ja ymmärrystä mukaan!

Polga kirjoitti...

Nyt täytyy kompata Zepaa ihan selvästi... paitsi ettei kaikkien nörttien kämpät oo sekasia (vrt. Belgarion!).

Mutta muista pyihkeet ja lakanat! Ja jotain kivaa muonaa aamupalaa varten ainaskin eka aamuksi - ihan totta, on kivampi herätä vieraassa paikassa (ja sitä luettavaa).

Etkä sitten käytä niitä Cthulhu-alushousuja, jooko?

(Muista kysyä, onko sillä sopivan ikäinen broidi, joka haluaisi tulla käymään Malmilla....)

T kirjoitti...

Vau. Olen...hämmentynyt. En osannut odottaa tällaista kannustusta. Kiitos. Tarkoitan sitä :)

Zepa: matot imuroitu ja tampattu, lattia vahattu, puhtaita lakanoita on. Vielä pitää hoidella kylpyhuone bensiinillä ja tulitikkuleikeillä ja tiskata astiat, niin kämppä on suhteellisen vieraanvaraisen näköinen.

Lehdet olivat hyvä vinkki, pitää käydä ostamassa. Jos muuten joku keksii mitä Helsingissä voi tehdä viikon aikana illalla, niin vinkkiä saa laittaa tulemaan ;)

Yritän tehdä väliaikatiedotuksia, mutta kuten sanoin, voi olla että vierailusta ei tulekaan mitään. Mutta ilmoittelen ;)

Polga: ainoa lapsi, valitan. Yritän ensi kerralla tähdätä paremmin ;)

Cthulhu-alushousuja ei ole, vain paita. Yritän myös jotenkin keksiä miten voisin muotoilla "no niin, kaikkialle muualle voit katsoa, mutta älä noiden kahden kaapin ovien taakse. Ja jos satut vilkaisemaan, voin selittää kaiken. Okei, MELKEIN kaiken. Ai hyvän hotellin nimi? Miksi?"

Anonyymi kirjoitti...

Aika mielenkiintoista tää mielenkiinnoton. ..Odottaa malttamattomana seuraavaa kirjoitusta ;)

T kirjoitti...

Anonyymi: bluffi-kykyni onkin ollut aina omaa luokkaansa ;)

Ideoita kirjoituksiin olisi, kunhan vain olisi aikaa :huokaus:

Zepa kirjoitti...

Hyvä että Polga mainitsi alusvaatteet. Ne vois olla tosiaan ihan peruskamaa, siistiä... ei mitään mikkihiiriä heti alkuunsa.

Zepa kirjoitti...

NYT-liitteen sivuilta (myös verkosta) löytää mielestäni aika hyvin tapahtumia. Kannattaa muisttaa myös elokuvatarjonta (sellainen mikä neitoa miellyttää).

Eikä oo pakko pysytellä Helsingissä. Äkkiähän tästä ponkaisee vaikka Turkuun ja takas päiväseltään. Tai Nuuksioon metsää haistelemaan. Ikeaan! :-)

T kirjoitti...

Zepa: Jep, ajattelin aloittaa varovasti siisteistä ja puhtaista alkkareista, ja pikkuhiljaa siirtyä raidallisten ja värikkäiden alushousujen kautta Harald Hirmuinen-kalsonkeihin; alkkariporttiteoria ;)

Nuuksio kuulostaa hyvältä ja NYT-liite pitää todellakin muistaa, kiitos.

Leffojakin olen ajatellut, ja Turkua, mutta ensi viikonloppuna ovat jotkut festivaalit siellä, ruisrock jotain (ei mahdutakaan kaverin luokse yöksi, kuten olin alunperin suunnitellut).

Hmmmm. Pitää miettiä jos Turussa kävisi oikeasti päiväseltään, moikkaisi kavereita, ja sunnuntaina kävisi esim. Nuuksiossa.

Viikot kun olen töissä (kuten hänelle monesti olen teroittanut), niin se hiukka rajoittaa.

Markiisi kirjoitti...

Suomenlinna & Lintsi (+Sea life). Museoissa on kiva kuiskailla salaliittolaisesti.

Olutkellari Helsingissä tuopponen, kiva tunnelma (ja kävelymatka tuomiokirkon + empiremestojen ohi).

Muista matkailijalippu hälle .. pidä toki passi panttina ettei pääse karkuun hän! ;)

Muista pyöristää nurkat, emmehän halua Tindaloksen hauvoja saapumaan ratkaisevalla hetkellä, emmehän?

-T2, JI

T kirjoitti...

Markiisi: Sealife on hyvä paikka, kiitos kun muistutit.
Ja kaveri vinkkasi Linnanmäestä, jossa voin yrittää voittaa hänelle nallen tarkka-ampumiskisassa ;)...