maanantai 4. tammikuuta 2010

Vuosikatsaus 2009, osa I

Vuoden aluksi on aika taas aika tehdä normaali katsaus menneeseen ja hämmästellä mitä kaikkea sitä onkaan tullut laitettua vierimään vuorenrinnettä alas.

Lukemisnautinnon optimoimiseksi en yritä tunkea kaikkea yhteen merkintään, vaan ripottelen faktaa ja fiktiota palasina. Ensimmäisenä listaus, joka yksinkertaisuudestaan huolimatta pitää sisällään seuraavat seikat:

1. Miksi millään mitä tulen kirjoittamaan ei ole mitään merkitystä, enää koskaan, milloinkaan.
Siis vaikka kirjoittaisin kaikki muut elämäntaito-oppaat turhiksi silkalla ilmiömäisyydellään tekevän sadan lauseen pamfletin.

Siis sellaisen joka selittäisi miten toimia zombie-hyökkäyksen sattuessa kun olet housut kintuissa metsikössä aseenasi vain marjapoimuri ja 3 desiä mustikoita, sekä yhdistäisi sen saumattomasti selitykseen siitä kuinka alkoholi on lopullinen tasa-arvon väline, koska sen ansiosta naiset ajattelevat kerrankin enemmän miesten sukupuoli-elimiä enemmän kuin niiden alkuperäiset omistajat, ja raavaat miehet halailevat toisiaan ja itkevät sitä kuinka rumia he ovat.

Ja tuo olisi vasta esipuhe.

2. Joka kerta kun saan sähköpostia tai kommentin, säpsähdän vähän sillä pelkään että hänen asianajajansa ovat viimeinkin löytäneet minut.

3. Ihmettelen oikeasti miten on mahdollista, että googlettajat tulevat blogiini, etsivät haluamaansa 30 sekuntia, lähtevät pois koska eivät löydä haluamaansa... ja palaavat taas takaisin jonkin ajan kuluttua ja noidanympyrä alkaa taas.

4. Googlella on siis oikeasti töissä ihmisiä joiden elämäntehtävä on löytää ihmisten hakukoneeseen syöttämille hakusanoille jokin kohde internetistä? Vau.
Ja minä kun luulin että salaisen agentin hommat olisivat maailman viilein ammatti.

5. Jos hän lukee tätä, olen niin hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin pahoillani.

Vuoden 2009 tärkeimmät hakusanat jolla tähän blogiin eksyttiin:

1. kiira korpi alastonkuvat
2. kiira korpi nude
3. kiira korpi alasti
4. mielenkiinnotonta
5. kiira korpi naked
6. alastonkuvat kiira korpi
7. kiira korpi alaston
8. kiira korpi alastonkuva
9. 01010
10. kiira korven alastonkuvat

Jatkuu...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on oikein mielenkiintoinen. Jatka kirjoittamista. Terveisin Elina

P.Olka kirjoitti...

Niin, siis hän vai Hän vaiko peräti hänen tai Hänen asianajajansa? Viittaussuhde on minulle hiukan epäselvä, kuten lienee myös Kiira Korven temmellyskenttä joillekin - kuka sitä vanhaa räyskää jaksaisi edes katsella *kade*?!

T kirjoitti...

Elina: Kiitos, kiitos :)

Jos nämä kirjoitukseni saavat yhdenkin kirjoittajan luopumaan aikeestaan olla "hauska" ja mainita että sivulta "muka" löytyy
- elämän tarkoitus
- nenäkarvatrimmerin tilausohjeet huomaamatonta lähetystä varten
- ihan mitä tahansa alastonkuvia
- vuosilomakalenteri

tai muuta yhtä tärkeää jota vielä puuttuu ihmiskunnalta, koen onnistuneeni.

P.Olka: Asianajajieni neuvosta en todellakaan ymmärrä mistä tässä oikein puhutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

T kirjoitti...

Anonyymi: why thank you :) Maybe it's maturing, or using less expletives while thinking synonyms to words, or maybe just the fact that I nowadays rely more on quality than quantity; I try not make up anymore one-legged horse shows, but at least 2- or maybe even 2 3/4-legged horse show.

It still ain't a pretty sight, but at least now it gets to the finishing line more gracefully ;)