keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Syy siihen miksi täällä on taas ollut hiljaista: avajaiset

Jos tahdotte tietää mitä viikonloppuna tarkalleen ottaen tapahtui, en osaa vastata siihen. Jotenkin viikonlopun yllä leijuu suuri musta unohduksen pilvi, joka ei anna läpäistä itseään.

Ilmeisesti minulla kuitenkin on ollut hauskaa, sillä tänään sain "kiitos tilauksestasi"-lahjana ensimmäisen Trendi-lehden, mikä selittää heräämiseni kännykkä kädessä ja puhelintiedoissa olleen "yksi vastattu puhelu: tuntematon numero". Vielä kun tietäisin mistä tämä koko vartalon ympäröivä hämähäkkimies-asu-tatuointi on tullut...

Ehkäpä avajaisista napatut kuvat voisivat hiukan valottaa asiaa; pyrin selittämään jokaisen kohdalla parhaani mukaan mitä niissä tapahtuu.
1. Kuva: tämä on helppo. Kuten näette, meillä on tarjolla pullaa ja sumppia, ja teetä sekä muunkinlaista nisua. Pyrimme siihen asiakkaat kokevat itsensä tervetulleiksi, joten jatkamme ainakin kahvi- ja tee-tarjoilua tulevaisuudessakin.2. Kuva: Värimaailma kaupassa on oranssi-violetti-vihreä, eli tarkoituksena on olla sarjakuvamainen, 70-lukulaisella tavalla.Kiinnittäkää muuten huomionne samalta aikakaudelta oleviin lamppuihin, ne saattavat aiheuttaa muistivälähdyksiä lapsuudesta/edellisesta elämästä.


3. Kuva: Aloitetaan vasemmalta. Siinä on sohva, jossa saa istua, juoda kahvia/teetä/mitä pöydänjalasta löytyi, lukea sarjakuvia ja muutoinkin levätä.
Takana on seinä, ja siinä ikuistettuna Lepakkomies, joka suojelee meitä.

Edessä on Pertti "Veltto" Virtanen, joka on elämässään ehtinyt vaikka mihin, jopa Turun Sarjakuvakaupan avajaisiin. Hän esiintyi eduskuntatyönsä ohessa paikallaolijoille, vaikka meillä onkin tiukka "EI Stairway to heaven-kappaletta!"-kielto päällä.


4. Kuva: Sitä voisi luulla että maton hankinta on helppoa. Tavallaan, mutta yrittäkääpä hankkia tietyn aikakauden matto tietyllä aikavälillä tiettyjen kulkuyhteyksien avulla, niin opitte mitä on extreme-matonhankinta. Siksi saanen esitellä: matto. Kiitos huomiostanne, voimme jatkaa.


5. Kuva: Milla Paloniemi, yksi omistajista, esitti avajaisissa kappaleensa "kiroilulaulu".

Itse en päässyt sitä kuulemaan, mutta silminnäkijöiden todistusten mukaan ilma oli jotenkin muuttunut sinisemmäksi, maali hänen selkänsä takana oli kupruillut, maitokahvi oli muuttunut pikakahviksi ja aikuiset miehet olivat itkeneet.
Yritin myöhemmin ehdottaa josko kappaleen voisi julkaista soittoäänenä cover-bändin esittämänä, mutta idea ei saanut kannatusta koska nykyaikainen kännykkäteknologia ei ole vielä valmis siihen.

Paperia (siis ennen sen itsestään tuleensyttymistä) muuten ei pitele sen vähempää kuin Anni Nykänen, Mummo-sarjakuvan tekijä.

Tällaista oli avajaisissa, toivottavasti olitte mukana tai ainakin tulette tutustumaan kauppaan!

5 kommenttia:

Waldorf kirjoitti...

Rakas kaupan setä,
painostaisitko Annia tuottamaan sarjan Mummo-kortteja, joita sitten voisitte myydä kaupassanne yksityisoikeudella? Kiitos. Mutta älkää sitten päästäkö hommaa lipeämään käsistä silleen siilin malliin. Kiitos siitäkin jo etukäteen.

Polga kirjoitti...

Hiaaaaaaaaaaanoa! Koko judeka ja vars. lamput (!!!) ovat upeat eli onea ja mennestystä ,D

Ja ehkä joskus (lupailee kaikenlaista) siellä voisi jopa päästä käymään *ohoh*!

Waldorf kirjoitti...

Iltainen aivopieru. Yksinoikeudella, tietenkin.

T kirjoitti...

Waldorf: suuret mielet ajattelevat ilmiselvästikin samalla tavoin.

Hehkutin jo aiemmin blogissani Brittilästä ostamastani Scalped-sarjakuvaa.

Sarjakuvan 1. osan mukana tuli myös sarjakuvapiirtäjän originelli taideteos, pikkukortin kokoinen mustavalkopiirustus. Siinä oli signeeraus ja numerointi, eli siis niiq tosi ihq :D

Siksipä olenkin ehdotellut kumppaneilleni samanlaista oheistoimintaa, varsinkin tällaisten merkkiteosten kuin "Mummo", julkaisun yhteydessä.

Miten homma pysyy rasvatun sian selässä ei ikävä kyllä ole meidän työmiehen känsäisissä kourissamme, vaan Sammakko kustannuksen räpylöissä.

Tosin...oli puhetta Annin kanssa että joku "Mummon plörinäkahvi"-kahvikuppi voisi olla hieno ;)

Polga: kiitos kehuista :) Yritämme saada lisää kuvia verkkosivuillemme, eli kunhan juhlahumu laskeutuu ja porukka uskaltaa katsoa mitä kameroille oikein tallentui ;)

Oho O_o!
Ilmoittele kun olet menossa niin saavun itsekin ihmettelemään tapahtunutta ;)

Waldorf: Ai, hetken jo luulin että viittasit esineoikeuteen. Siitä olisi voinut tulla mielenkiintoista ;)

ill. kirjoitti...

hei, sinulle on meemihaaste blogissani:)