keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Katsaus ihmiskunnan suomenkielisten Google-hakukoneen käyttäjien tilasta, osa II

Viimeisimmästä katsauksesta onkin jo jonkin aikaa (voitte tarkistaa sen täältä) , joten tässä uusi Top Ten hakusanoista joilla on tähän blogiin eksytty (suluissa sijoituksen kehitys)

1. mielenkiinnotonta (pysynyt paikoillaan)
2. kiira korpi alasti (pysynyt paikoillaan)
3. mielenkiinnotonta.blogspot.com (uusi)
4. kiira korpi tissit (uusi)
5. taratusholia@yahoo.com (uusi)
6. alastonkuvat (noussut yhden sijan)
7. alastonkuvia (uusi)
8. hassuja paikannimiä (uusi)
9. kiira korpi naked (uusi)
10. kiira korpi+porn pictures ( uusi)

Olen iloinen siitä että ykkösenä on pysynyt se mitä tämä blogi mielestänne tarjoaa pääasiallisesti. Vielä iloisempi olen siitä että terminne sille on "mielenkiinnotonta".

Lisäksi olen huojentunut että uutena sijalle neljä noussut "kiira korpi tissit" viimeinkin ratkaisee minua kauan vaivanneen kysymyksen, eli onko mielestänne Kiira Korven tärkein ominaisuus hänen maitotytön hymynsä, ainutlaatuiset lihaskoordinaatio-kykynsä vai tissit.

Mutta ennen kaikkea olen ilahtunut että olette viimeinkin löytäneet englanninkielen. Lupasin itselleni että kuten seksin jälkeen, en itkisi, mutta...anteeksi...

Kuten muistatte, viimeksi opetin teidät kirjoittamaan "naked pictures of (henkilön nimi tähän)" googleen.

Nyt on sitten seuraavan oppitunnin vuoro.
Että ymmärtäisitte miksi opetan tämän seuraavan tempun teille, tahdon muistuttaa että INTERNETISSÄ, JA TODENNÄKÖISESTI MUUTENKAAN, EI OLE OLEMASSA KIIRA KORVESTA ALASTONKUVIA NYT TAI KOSKAAN PISTE

Nyt kun unohditte jo tuon, menkääpä ja kirjoittakaa "fake naked pictures of (henkilön nimi tähän)" googleen.
Kuten viimeksi, tarkoitukseni oli laittaa linkkinäyte siitä minne päädytte...mutta ikävä kyllä joudun kampaamaan naamani joka aamu, ja minun täytyy silloin pystyä katsomaan itseäni peilistä.

Löytämisen riemua siis.

2 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Järkytys! Minä kun kuvittelin Kiira Korven tärkeimmän ominaisuuden olevan hänen korviahivelevän... no, tuota... hurmaava äänensä.

Minun blogini kävijäimevin hakusana on ehdottomasti "syntymäpäiväruno", mikä on hiukan hämmentävää, mutta ehkä minulla totta puhuen on syntymäpäivärunoista enemmän sanottavaa kuin aiheesta "cock ring teras". Toisinaan sitä kuitenkin jää pähkäilemään velvollisuudentuntoisena (lue: niinä neuroottisimpina hetkinä kun tuijottelee vain nollaa nakuttavaa kävijälaskuria), pitäisikö palkita satunnaisten kävijöiden kiinnostus teräksisillä kukkosormuksilla.

T kirjoitti...

Alcinoe: Jonain päivää me vielä saamme selville ketkä Googlella oikein linkittävät hakusanoja sivuihin.

En paljasta mitä sitten tapahtuu, koska kyseiset henkilöt kuitenkin lukevat tämankin kommentin, mutta sen vaan sanon että Googlen on paree tarjota kunnon sumpit.

Pikku vinkki: ei kannata palkita Satunnaisia Kävijöitä.

Jos Satunnaiselle Kävijälle kerran antaa mitä tämä haluaa, Satunnainen Kävijä saattaa leimautua blogiisi. Tämän jälkeen Satunnainen Kävijä ei enää osaa itse huolehtia Google-hauista, vaan tulee aina luoksesi hakemaan lisää.

Jos pääasiallinen tarkoituksesi ei kuitenkaan ole tarjota mitä Satunnainen Kävijä haluaa, Satunnainen Kävijä tuntee olonsa hylätyksi.

Satunnainen Kävijä ei yleensä kestä internetissä suomenkielisten sivujen ulkopuolella.
Lopulta Satunnainen Kävijä siis vain alkaa tulemaan sivuillesi uudestaan ja uudestaan, toivoen että "jospa tänään viimeinkin", eikä satunnainen kävijä koskaan isoksi Googlen Käyttäjäksi.

Opetus: Älä ota Satunnaista Kävijää.