maanantai 11. toukokuuta 2009

People Management by Kafka©

Uutuus henkilöiltä, jotka toivat teille Nietzsche-kortit! Ja Nietzsche-kortit, osa II:n!

People Management by Kafka©

Tämä maailmanvalloituksen pian, ihan varmasti, aloittava uutuus on nyt ensimmäistä kertaa täällä Suomessa! Yksinkertainen, valloittava, sydäntäsärkevä, sieluamurskaava, ja ennen kaikkea tehokas! Laajojen joukkojen hallinta yhden kirjan avulla ei ole ollut näin helppoa sitten raamatun, Taisteluni-teoksen ja Maon "Punaisen kirjan" jälkeen!

Näyte esipuheesta:
"...eli jos annat miehelle kalan, hän pystyy ruokkimaan perheensä kerran. Jos opetat miehen kalastamaan, hän pystyy ruokkimaan perheensä aina. Jos asetat miehelle vuosittaisen kalastuskiintiön, hän pystyy takaamaan perheelleen suositellun fosforin ja kalaöljyn saannin terveellisen ja säännöllisen ruokavalion rajoissa. Juuri tähän People Management by Kafka on oikea opas."

Mikä People Management by Kafka© on?

Muut joukon sisäisen koheesion edistämiseen pyrkivät ohjelmat lähtevät siitä olettamuksesta, että ryhmä koostuu erilaisista yksilöistä, jotka tulee saada toimimaan yhteisen tavoitteen puolesta.
People Managent by Kafka© kuitenkin hylkää tällaisen vanhakantaisen ajattelun, ja mullistaa kaiken uudella vallankumouksellisella tyylillään!

Kun käytät People Management by Kafka©-järjestelmää, et kerro kenellekään mikä tavoite on, mutta annat kaikkien ymmärtää että jotta se saavutettaisiin, jokaisen täytyy tehdä osansa.

Miten
People Management by Kafka© toimii?

Kukaan ei tiedä siis tarkalleen miksi tekee jotain, mutta hän tietää että se liittyy jotenkin tuntemattomaan tavoitteeseen. Kaikille jotka kuuluvat
People Management by Kafka©-ryhmään tehdään hyvin selväksi, että mikäli he eivät tee osaansa, tavoitteeseen ei koskaan päästä, eikä kukaan saa tietää mikä se on.

Voiko
People Management by Kafka© olla oikeasti noin yksinkertaista?

Tässä juuri piilee People Management by Kafka
© nerokkuus: kaikille osallistujille painotetaan sitä, että jos kaikki eivät tee parastaan, tavoite ei koskaan toteudu, eikä kukaan koskaan saat tietää mikä tavoite oli. Lisäkannustimena voidaan luvata, että mikäli toistaiseksi tuntematon tavoite saavutetaan, kaikki palkitaan.

Eikö
People Management by Kafka© tule sitten kalliiksi?

Ei ollenkaan, päinvastoin. Kun salaa asettamasi tavoite saavutetaan, kerrot vain kaikille, että he tekivät hyvää työtä, olet ylpeä heistä, mutta ikävä kyllä "ne"; varjoissa korkealla toimivat, People Management by Kafka©-osallistujille tuntemattomiksi jäävät voimat eivät olleet tyytyväisiä.
Sen vuoksi tavoitetta ei saavutettu, joten sitä ei koskaan paljasteta, eikä kukaan saa mitään palkintoa.

Tämä
People Management by Kafka© kuulostaa loistavalta!

Eikä siinä vielä kaikki: voit osoittaa jotakuta summittaista henkilöä, ja syyttää häntä siitä ettei tavoitetta saavutettu. Hän ei koskaan saa tietää mistä häntä syytetään, mutta viimeistään ryhmäpaine ajaa hänet pois, ja säästät yhden ryhmäläisen verran.

Jäljellejääneille ilmoitat, että nyt kun heitä hidastanut osanen poissa, odotat että seuraavalla kerralla he nyt sitten varmasti pääsevät tavoitteeseen, jonka "ne" ovat päättäneet uusia.

Kauanko voin jatkaa
People Management by Kafka©-järjestelmällä?

Voit jatkaa niin kauan kuin sinulla riittää tekijöitä tai kunnes viimeinenkin on on muuttunut suunnattomaksi syöpäläiseksi, jonka voi lähettää vain perheensä luokse.

Älä unohda muita sarjaan kuuluvia teoksia:

- Josef K:n oma kirja (kertomus Josef K:n hassunhauskasta seikkailusta byrokratiassa, ja miten siinä sitten kävikään.)

-
Missä Kafka luuraa? (Löydätkö harmaan joukosta muita harmaamman kohdan? Tylsästä sadepäivästä muistuttuva teos perheen pienimmille.)

-
Kafka-koodi (Jossain Kafkan teoksessa on väitetysti mukana vitsi, mutta löytääkö sankarimme sen ennen vaarallisista kirjallisuudentutkijoista koostuvaa salaseuraa Opus Heitä?)

Ja pian tulossa kaikkiin mahdollisille pelikonsoleille:

Guitarhero: Kafka - kun molli on ainoa sävel mitä tarvitset!

4 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Harri Karasluo on kohta konkurssissa, kuten tiedät. Nyt voit vetää tämän heidän yt-neuvotteluissaan irtisanotuille...

Iske takaisin miehen omin asein!

*pahantahtoista käkätystä runsain mitoin - ei lattialla*

Piatta kirjoitti...

Hehe (:

tp kirjoitti...

Tuohon GH-Kafkaan: Kun atonaalisuus on ainoa moodi jonka tarvitset. Mollikierrosta olisi ollut aineksia Kafkalle ehkä yhteen lauseeseen.

T kirjoitti...

Polga: No niin, lapset ja lapsenmieliset, tässä näemme oikeaoppisen tavan käyttää People Managent by Kafka©.

Minulla ei ole mitään aavistustakaan mistä puhumme, mutta koska mukana on sanoja kuten "konkurssi", "yt-neuvottelu" ja "Harri Karasluo" minun oli pakko googlettaa.

Google ei löytänyt tietenkään mitään. Tämä ei helpottanut olotilaani, vaan sai minut paranoidiksi. Kuka on Harri Karasluo, miksi hän on konkurssissa ja miksi heillä on yt-neuvottelut? Onko se syytäni? Tuleeko se vaikuttamaan minuun? Mitä ihmettä minä nyt teen?

Näihin kysymyksiin voi vastata vain Polga, joka siis on saanut minusta oman pavlovin koiransa muutamalla yksinkertaisella lauseella. Kukaan ei voi olla tällaista People Managent by Kafka© käyttäjää taitavampi...

Piatta: ...paitsi Piatta.
Mitä "hehe (:"?!?!

AAAAAAAAAAAARRRRGGGHHH!!! Tulen tästä epätietoisuudesta hulluksi!!!! mikä siis juurikin on kaiken tarkoitus.

Hienoa että minulla on loistavia oppilaita.

TP: [Beavis&Butthead] Sä sanoit atonaalisuus, hörhörhörhör [/Beavis&Butthead]