torstai 23. huhtikuuta 2009

Katsaus ihmiskunnan suomenkielisten Google-hakukoneen käyttäjien tilasta, osa IV

En yleensä anna tunnusta, mutta nyt on sen paikka.

Kuka hakikaan sitten hakusanalla "
kiira korpi alasti", pisteet kotiin. Kulutit tässä blogissa 4,53 minuuttia.

Neljä minuuttia 53 sekuntia on ensinnäkin neljä minuuttia ja 53 sekuntia enemmän kuin 99,99% ihmiskunnasta kuluttaa tähän blogiin.

Mutta että se kulutetaan vieläpä jonkin sellaisen etsimiseen mitä ei todellakaan maailmassa ole, ja kaikista maailman blogeista täällä...olen vaikuttunut.

Siksipä pitemmittä puheitta tämänkertaisen listan kimppuun:

1. mielenkiinnotonta
(pysynyt paikoillaan)
2. kassi videonauhoista (pysynyt paikoillaan)

3, kiira korpi alasti
(pysynyt paikoillaan)
4.
kiira korpi fake pictures (noussut neljä sijaa)
5. kiira korpi naked
(pysynyt paikoillaan)
6. fake korpi (uusi)

7. taratusholia
(palannut)
8. taratusholia@yahoo.com (palannut)

9. "kiira korpi" porno
(uusi)
10. alaston kuva aasia (uusi)

Näin nopeasti katsottuna lista tuo maailmaan pelottavan teorian.
Huomatkaa kuinka termi "fake" eli väärennös, epäaito tulee esiin jatkuvasti; kiira korpi fake pictures ja fake korpi.

Lisäksi yhdessä kohdassa Kiira Korpi on jo valmiiksi lainausmerkeissä, eli aivan kuin viitattaisiin objektiin, ei enää ihmiseen.

Mitä nimettömät googlen käyttäjät yrittävät sanoa meille?
Yrittävätkö he sanoa että Kiira Korpi ei olekaan ihminen?

Yrittävätkö he kenties sanoa, että Kiira Korpi on itse asiassa aivan jotain muuta?

Yrittävätkö he kenties sanoa, että Kiira Korpena tuntemamme henkilö on itse asiassa jokin, joka luo itsensä uudestaan joka ilta yksin ollessaan?

Yrittävätkö he kenties sanoa että Kiira Korpi, tai siis "Kiira Korpi" itse asiassa on joukko klooneja yhdestä henkilöstä, ja joka ilta senpäiväinen klooni tulee kotiinsa, menee yksin huoneeseensa, ottaa esille uuden siemenpalon näköisen otuksen laatikosta, kertoo sille kaiken tähän asti oppimansa, asettaa siemenpalon sängylle ja menee itse suihkuun jossa hajoaa veden kosketuksesta?

Yrittävätkö he sanoa että aamulla tuo siemenpalko on aivan Kiira Korven näköinen, paitsi että se onkin "Kiira Korpi"?

Yrittävätkö he sanoa, että ainoa tapa todistaa tämä teoria todeksi on verrata "Kiira Korven" kuvia, ja katsoa onko tapahtunut jotain muutosta, jotain...epäinhimillistä muutosta?

Sitäkö he yrittävät sanoa? Laupias luoja meitä suojelkoon jos he yrittävät sanoa juuri sitä, sillä kuka tietää mihin tämä "Kiira Korpi" oikein pyrkii!?

Juurikin tällaisista syistä lukitsen aina oveni ja asun seudulla jolla jalkakäytävät hiekoitetaan aina jääkelillä. Minua et saa "Kiira Korpi"!

2 kommenttia:

Markiisi kirjoitti...

Miulla on hiekoitettu sisäpiha, ovessa turvalukko ja ovelle (2. krs toki) johtavat kiiltäväksi hioutuneet portaat. Sisällä on kaasunaamari ja useita astaloita.

Asuntooni on toki varastoitu runsaasti rasvaisia elintarvikkeita ja pölyä, jotka pitävät Kiira Korven, "Kiira Korvet", samoin kuin muutkin viehättävät naishenkilöt kaukana.

Siitäs saavat!

-T2, JI

T kirjoitti...

Markiisi: Jep, koskaan ei pidä luottaa hippeihin, hihhuleihin eikä hu--- hyvin viehättäviin naisiin jotka haluavat luoda yhteyttä meidän kaltaisiin tyyppeihin.

Siksi minullakin on lasista ikkunat, että tarpeen vaatiessa voin rikkoa ne, ja hypätä ulos jos joku kaunis nainen alkaisi käymään käsiksi.