torstai 16. huhtikuuta 2009

Väliin henkilökohtaista, osa LXXXVI

Kokeillaan tällä kertaa jotain uutta. Vastaan tässä blogin ulkopuolella minulle esitettyihin kysymyksiin.

1. Paljonko kello on?

- Olipas filosofisen kiehtova kysymys, sillä paljonko kello oikeastaan ON? Niin monet ottavat kellon itsestäänselvyytenä, mutta kukaan ei koskaan kysy mikä sen arvo meille oikeastaan on. Tuo on itse asiassa jossain määrin schopenhauerilainen kysymyksen asettelu, sillä se itsessään jo sisältää vastauksen: kellon on oltava paljon, sillä muutoin sillä ei olisi arvoa ollenkaan ja kysymys olisi siis täysin turha esitettäväksi.

Kello on siis paljon.

2. Miten seurustelu-jutut etenee?

- The New York Times
julkaisi äskettäin artikkelin "Walt Disney expert uses sciende to draw boy viewers".

Kelly Pênan johdolla ryhmä antropologeja tutkii mitä 6-14-vuotiaat pojat haluavat. Tarkoituksena on saada tarvittavaa tietoa Walt Disney Companylle uutta media-ohjelmistoa varten.

Tytöille on tarjolla Hannah Montana, Helinä-keiju ja Disneyn Prinsessa-sarja, kun taas poikiin vetoavia brändejä ovat olleet vain Pirates of the Caribbean, Cars ja Toy Story, jotka kaikki ovat tällä hetkellä tauolla.

Markkinatutkimuksen mukaan 6-14-vuotiaat pojat vastaavat maailmanlaajuisesti n. 50 miljardin ostovoimaa, joten Disney on hyvin kiinnostunut heistä (tuo kuulosti jotenkin omituiselta...äh, nauroitte sille kuitenkin).

Tähän mennessä on jo selvinnyt, että pojat arvostavat suuresti mm. päähenkilöä joka yrittää parhaansa mukaan kehittää kykyjään ja saavuttaa tavoitteensa, vaikka ei siinä onnistuisikaan lopulta, kuten Aaron Stone samannimisessä sarjassa.

Eli houkutellakseni 6-14-vuotiaita poikia...lukijoiksi...blogiini, minun täytyy ylläpitää kuvaa siitä, kuinka yritän parhaani mukaan kehittää itseäni ja saavuttaa tavoitteenii treffailussa.
Kunhan vain ensin selviää mikä se on.

3. Eihän tuo tukka niin kauhea ole niin kuin aina sanot?

- Olen saanut selville mistä nykyisen tukkani malli on saatu:Tämä selittyy sillä, että varsinaisen kampaaja-parturini poikaystävä hyräilee aina hempeitä rakkauslauluja, ja jos radiosta tulee Eros Ramazzottin kappale, laulaa sen mukana (tiedän, mutta menkää itse sanomaan siitä tyypille, joka heiluttelee teräviä esineitä korvanne juurella JA näyttää siltä että ei ota hyvin vastaan rakentavaa kritiikkiä lauluäänestään).

Ilmeisesti Righteous Brothersin tukkamuoti teki niin suuren vaikutuksen, että kaikki jotka istuvat tuoliin ja sanovat "kyllä" kysymykseen "siistitään?" saavat "siistin" kampauksen 1950-luvulta.

Tosin kai pitäisi olla kiitollinen, sillä jos hän pitäisi tuoreemmasta musiikista, voisin näyttää tämän bändin solistilta:Pointti kuitenkin on, se että tahtoisin siis kampauksen, jossa tukkani olisi suunnilleen yhtä peittävä kaikkialta, eikä päähänsopivan tuotantotehokkaan talousmetsän malli suhteessa 1:10 000.

Kuulitteko 6-14-vuotiaat pojat? Minulla on tavoite.

4. Etkö voisi olla jo haukkumatta (pun unintended) koiria koko aikaa?

- Ensinnäkin koiria olen dissannut vain pariin otteeseen, kun taas esim. Salattujen elämien käsikirjoittajista olen vitsaillut huomattavasti tasaisempaan tahtiin. Silti kukaan ei ole hermostunut siitä. Herättää kysymyksiä, eikö?

Toisekseen sanon nyt saman kuin pikkusiskoni koirille aina kun tulen heille kylään: hei, ei hypitä nenille, nartut.

5. Ihan niin kuin et kirjoittaisi yhtä pitkävetei---pitkiä juttuja kuin ennen?

- Palattuani takaisin entisiin hommiini olen joutunut tekemään oikeasti töitä, joten aikaa ei ole enää entiseen malliin kierrellä ja kaarrella ja keskellä tekstiä tehdä U-käännös.

Lisäksi olen tietoisesti alkanut miettimään "juu, tietenkin tuo voisi olla hauska irtovitsi, mutta palveleeko se tekstiä?".
Minusta on kai tullut vanhemmiten enemmän Simon Cowell kuin Paula Abdul, kun en jaksa enää antaa jokaiselle huumoripläjäykselle mahdollisuutta.

Lupaan kuitenkin parhaani mukaan yrittää kehittyä Randyksi.

12 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Yhtä peittävä kaikkialta? No mut sehän on Karoly Garam -malli. Tai ehkä Prinssi Rohkea? Whee. Muuten toimis, mutta 50 vuotta myöhässä. Moppitukat oli tosi hyvä idea viimeksi 1960-luvulla.

Edelleen liian vaikea etsiä se kuva jonka viet parturillesi ja näytät: "tämmönen"?

Johnu kirjoitti...

Kyllapas taas sai makoisat naurut :D

Polga kirjoitti...

Tietysti Prinssi Rohkea ilman muuta! Voisit sisäisesti sitten paneutua myös rooliin... tosin en tiedä, mitä "kampaajasi" sanoisi, kun kertoisit haluavasi "tämmöisen"...*eheheheh*.

Mitä treffailuun tulee, en muista millä vuosituhannella itse olisin ollut treffeillä O__O

T kirjoitti...

Zepa: olin hyvin, hyvin lähellä mainita että potta-mallia en huoli edes rahasta, rakkaudesta tai piikillä uhatessa (en pelkää aseita, mutta piikkejä kammoan).

Tarkoitan siis "yhtä peittävä kaikkialta"-mallilla sitä mitä olen nähnyt amerikkalaisissa tv-sarjoissa, eli siisti, lyhyt, fiksun näköinen.

Täysin päänmyötäinen ei minulle kelpaa, sillä ensinnäkin kalloni ilkeän tiedemiehen muotoinen ja sitten serkkuni vielä viimeisteli sen lyömällä minua päähän pikkulapsena kakkosnelosella (laudalla, ei tv-sarjalla) eli siellä on laudan mentävä monttu keskellä kalloa.

En vie kuvaa ENNEN kuin olen kokeillut keskustelun läpi.
Tosin pari kertaa sitten yritin toistaa ja pyytää minulle toistettaman että "vain pulisongit, ei muuta".

Lopputuloksena leikattiin samanlainen tukka kuin ennen.

Eli taisteluja on hävitty, mutta sota ei ole ohi....

Johnu: Enkös minä sanonut että kuitenkin nauratte ;)

Polga: Treffailu on sikäli omituista, että vuodet sanovat että olet XX vuotta, koet olevasi itse YY vuotta ja sinuun käyvät kuumana vain ZZ vuotiaat.

Olisi pitänyt aloittaa näköjään KK-vuotiaana, niin olisin ehtinyt tottua tähän hommaan.

iitukka kirjoitti...

kokeile parturissa,että hän saa itse päättää kuinka leikataan. Se voisi jopa toimia!

T kirjoitti...

Iitukka: sehän tässä on ollut ongelmana koko ajan, että parturi-kampaajan poikaystävä vetelee niin kuin haluaa ;)

Ja ei, en uskalla sanoa että "eikun mä haluan että toi leikkaa" ja osoittaa hänen tyttökaveriaan: ollakseen hetero miespuolinen parturikampaaja sillä tyypillä on omituisia itsetunto-ongelmia.

Ja ei toistamiseen, parturikampaajan vaihto ei ole optio. Se olisi luovuttamisen myöntäminen, ja minähän en siihen suostu. Luovuttiko Rambo? Ei. Luovuttiko Neo? Ei. Luovuttiko Xena? Ei.

Minä en kykene näiden esimerkkien edessä antamaan periksi, vaan maksan loppuun saakka tukanleikkuustani.

Ninni kirjoitti...

Het-ki-nen... Alkuun pohdit, miten saisit teinipoikien mielenkiinnon kohdistettua itseesi, lisäksi käyt edelleen parturoitavana samassa paikassa jossa saat hiusmallin, joka ei ilmeisesti vetoa yhtään kehenkään (tai tuurilla ilmeisesti joihinkin miehiin, mutta niistähän et ilmeisesti ollut kiinnostunut - teinipoikiin ko. malli tuskin iskee). Sitten ihmettelet kun deittirintamalla on edelleen hiljaista. I'm starting to see a pattern here...

Jos olisin riittävän energinen, pitäisi ehkä tehdä blogientry, jossa pohdiskelisin aihetta "syvällisemmin". Onneksesi olen mitä suurimmalla todennäköisyydellä siihen aivan liian laiska.

Ai niin. Schopenhaueria eivät kellot kiinnosta kyllä yhtään. Se pitää enemmän sellaisten kysymysten käsittelystä kuin "koska saan naksun?" tai "miten niin sängylle ei saa paskoa?".

T kirjoitti...

Ninni: Antakaas kun wanha kertoo teille yhden jutun ihan mistä tahansa jatkuvajuonisesta komediasta.

Hyvissä jatkuvajuonisissa komedioissa on tärkeää että henkilöt eivät kehity. Tilanteet joihin he joutuvat, voivat kehittyä, mutta itse henkilöt pysyvät staattisina.

Jos minä siis lakkaisin käymästä samalla parturikampaajalla, joka antaa minulle frisyyrin joka näyttää valkopääkotkan takasulilta etuperin, mitä olisi tapahtunut?

Aivan.

Zepa kirjoitti...

T, täs on sulle vähän viihdettä

http://ccgi.bluerabbit.plus.com/

MUTTA sen saa kuunnella vain kuulokkeilla.

..tsih...

T kirjoitti...

Zepa: Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Minulla on hiukan jakomielisiä kokemuksia näistä varmasti-tulet-tykkäämään-siitä-hihihi-jutuista.

Ne menevät joko "hmm, tämähän maistuu ihan kanalta. Miten niin ei ole kanaa?"-kategoriaan tai vaihtoehtoisti "oi, selkäni on aivan jumissa. Jos otan paitani ja rintaliivini pois, voitko hieroa minua?"-kategoriaan....

...Pitää kokeilla tuota parturijuttua heti kun minulla on tarpeeksi pitkä korvakuulokkeiden johto.

Zepa kirjoitti...

Emmä sanonut että sä tulet tykkäämään siitä...

T kirjoitti...

Zepa: valitan, meitin yhdistetyllä apinatarha/banaani-plantaasilla on ollut niin kiirettä, että en ole ehtinyt edes kommentoimaan...

Vieläkään ei ole metrin pituisia kuulokkeita (pahus), joten joudun edelleen luottamaan sanaasi siitä, että en pidä tästä.

Kunhan saan kuulokkeet, tiedän kuinka paljon.