keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Tuokaa minulle kaunotar Kutznetshovosta! - osa IX: Huomenna on uusi päivä

Aika tarkistaa veikkauskortit.

Kuka veikkasi "vie rahasi, eikä tule?"

Hän nimittäin voittaa. Odotin puolitoista tuntia lentokentällä, eikä ohitseni päässyt yhtään kutznetshovolaisen näköistä kaunotarta.

Koska kaikkia kuitenkin eniten kiinnostaa että miltä nyt tuntuu, niin sanalla sanoen: hyvältä.

Olin jo henkisesti valmistautunut tähän mahdollisuuteen, joten se ei minua suuremmin yllättänyt.

Tietenkin menetin rahaa, mutta kuulemma saan sitä lisää taas kuun vaiheessa. En siis suoranaisesti herännyt ammeesta täynnä jääpaloja, ja huomannut että joku oli lyhentänyt miehuuttaani alle puolimetriseksi.


Henkinen puoli...sen jälkeen kun aikoinaan sydämeni muutettiin lasiksi, revittiin rinnastani ja iskettiin lattiaan, minua on ollut hiukka vaikea enää saada liikuttumaan näissä jutuissa. Ehkä kipu tulee aikanaan, mutta tällä hetkellä oloani kuvastaa parhaiten tämä:

Sen sijaan minulla on terveyteni, mielenkiintoisia nettisivuja seurattavana, hyvää luettavaa, uusia juttuideoita, loma alkaa puolentoista viikon päästä, ja joko mainitsin sokkotreffini (joista äiti ei koskaan tule tietämään) ensi lauantaina Turussa?

Lisäksi juon parasta aikaa kahvia. Uskoakseni asiani eivät voisi olla paremmin.

9 kommenttia:

Markiisi kirjoitti...

Hei. Jäbällä on sentään puhdas kämppä, ja miehuus tallella.

Toisin kuin eräillä. *viheltel*

-T2, JI

Zepa kirjoitti...

Ai sä lähetit sille rahaa.

Just just.

Sitä en tiennyt, enkä ehkä olisi edes uskonut.

Polga kirjoitti...

Mmmm. Turku on hyvä paikka, minäkin synnyin siellä. Ja jos on kahvia ja kirjoja, elämä on aika kohdallansa. Voihan sitä vielä tapahtua ihan mitä tahansa, IÄ!

wooper kirjoitti...

Voi Perse.

Päästin joskus pienen riemunkiljahduksen kun jostain sivulaueseestasi tulkitsin että K2 saattaisi olla aito sukulaissielu.

Muksaa deittiä Tursuun!

Anonyymi kirjoitti...

Voi pieru!! Mä kun niin odotin jatkoa.

Elämä on seikkailua :)

Tiina kirjoitti...

Ens kerralla ehkä kannattaa rustata se kutsu.
No, elämä jatkuu.

T kirjoitti...

Markiisi: Juurikin näin. Nyt saan sitten riemuiten sotkea sen taas \o/

Zepa: Enkö minä tehnyt sitä selväksi aiemmassa postauksessani?

Luulin että kaikki tajusivat sen, sinäkin annoit ymmärtää miten olen hyväuskoinen vajaa-älyinen yksilö, ja että sinulla olisi hieno kauppa-idea myydä eskimoille pakastimia, jos minua vain kiinnostaisi sijoittaa ;)

Polga: Kuten sanoin, sokkotreffit tulossa, nudge nudge, know what I mean, know what I mean...

Wooper: Noh, huijareiden tehtävähän on löytää ne oikeat kipukohdat ja hyödyntää niitä. Minun olivat ilmeisesti selkeästi esillä.

Anonyymi: Lupaan kertoa Turun seikkailuistani. Siis ainakin sen minkä voin. Tai muistan. Tai kykenen. Tai ainakin kirjoitan jotain.

Tiina: Jep, nyt olen oppinut että joko pidättäydytään paikallisessa tarjonnassa, tai sitten sellaisessa seurassa joka haluaa maksun vasta jälkikäteen.

Zepa kirjoitti...

Ei, kun luulin että sä vasta kerrot mitä ne/se odottaa. Yritin estää sua edes ajattelemasta rahan lähettämistä mainitsemalla siniset silmät.

Jopa Neukkulan aikoina kutsu oli riittävä, kun samalla vakuutti että pystyy pitämään vierastaan huolta myös taloudellisesti vierailun ajan. Kokeiltu on.

T kirjoitti...

Zepa: Aaa, no siinä tapauksessa "what we have here is a failure to communicate".

Lupaan ensi kerralla lähettäessäni rahaa juuri internetissä tapaamalleni ihmiselle kommunikoida selkeämmin aikomuksistani.

Jep, osaan vääntää huonoa vitsiä tästäkin aiheesta ;)