maanantai 7. joulukuuta 2009

Lentävät lautaset Helsingin yllä, osa 1

Oli synkkä ja myrskyinen yö.

Mutta kuten kaikki synkät ja myrskyiset yöt, tämäkin joutui taipumaan lopulta aamunkoille, ja uudelle päivälle. Päivälle, jonka rauhat rikkoivat vain linnunlaulu, kaikkialle kiirehtivät ihmiset sekä taivaalla leijunut invaasion tehnyt hyökkäyslaivue, joka koostui lentävistä lautasista.

Noh, ei ehkä niinkään invaasion tehnyt lentävien lautasten hyökkäyslaivue.

Se oli invaasio jos kysyitte asiaa puolustusvoimain edustajilta, hyökkäyslaivue jos kysyitte asiaa iltapäivälehtien lööpintekijöiltä, ja se koostui lentävistä lautasista jos kysyitte asiaa kadun näkökulman asioihin tuovalta paikallisväriltä, joka esitteli itsensä "lasoli-lasseksi vaan hei ei sulla muuten ois antaa euroo kahviin?"

Oikeastaan se oli yksi lentävä lautanen ja se vain leijui Helsingin yllä.

Monet olivat helpottuneita, jotkut kauhistuneita, ja ne jotka olivat AINA tienneet tämän päivän koittavan, ja valmistautuneet siihen rukoilemalla, nukkumalla käsiase tyynyyn piilotettuna, opettelemalla kaupungin kaikkien väestönsuojien sijainti ulkoa, tai kaikkia edellämainittuja, pettyneitä.

Jos taivaalla ei tapahtunutkaan mitään, asiat olivat aivan toisin maan pinnalla.

Jotkut halusivat että mokoma alus tulisi tuhota heti välittömästi, he olivat nähneet Independence day-leffan, kiitos vaan kysymästä, ja ensi-isku oli tärkeää näissä jutuissa, luulot pois heti.

Toiset vaativat että meidän tulisi pyrkiä ottamaan rauhanomaisesti yhteyttä lentävän lautasen olentoihin, ja hekin olivat käyneet elokuvissa, ja nähneet Päivä jolloin maailma seisahtui-elokuvan, eikä sitä uusintaversiota vaan sen paremman alkuperäisen, ja aggressiot vain toisivat ongelmia.

Jos lentävän lautasen sisällä oli joku joka seurasi keskustelua, jota myöhemmin tultiin kutsumaan nimellä "lautasgate", se ei ainakaan ilmaissut sitä mitenkään.

Lentävä lautanen vain oli, yksin taivaalla paikoillaan, eikä kukaan tiennyt oliko se kuin petolintu joka vain odotti oikeaa hetkeä iskeä vai rauhankyyhky tuomassa onnensanomaa.

Jatkuu...

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Missä mun pyyhe on?

Zepa kirjoitti...

Ihme taivainen! Täst tulee vielä hieno joulutarina, just wait.

(Pyyhe on siellä pehmeässä paketissa, btw)

P.Olka kirjoitti...

Äh - Taistelu Lautasista -gate ;D Joo, j-tarinahan tämä...

Tiina kirjoitti...

:DDDDD

T kirjoitti...

Kaisa: Jos se on samassa paikassa kuin omani, niin se on jo aikoja sitten heitetty kehään.

Zepa: Ei, tämä ei ole joulutarina. Minulla on idea joulutarinaan, mutta aikaa jouluun on vain vajaat kaksi viikkoa, joten voi olla että menee ensi jouluun.

P. Olka: Juu, tuo lautasgate-vitsi tulee olemaan vielä NIIIIIN hauska kahden viikon päästä...

Kuten sanoin, minulla on idea, mutta se vaatisi oikeasti...työtä (jo pelkkä sana aiheuttaa puistatuksia).

Enkä oikein viitsisi kerätä irtonauruja CSI: Korvatunturi-viritelmällä...

Tiina: \o/\o/\o/\o/\o/