maanantai 14. joulukuuta 2009

Lentävät lautaset Helsingin yllä, osa 7

Muutostyöt maailman energiaverkoston muuntamiseksi alkoivat nopeaan tahtiin.

Ensimmäisenä Kainuussa jo olevaan sähkötehtaaseen tehtiin joitain muutostöitä Norbertin ja hänen kumppaniensa avustuksella.

Muutostyöt menivät teoriassa, ja siten myös käytännössä seuraavasti: joku muukalaisista toi jonkin omituisen näköisen laitteen avaruusaluksesta, Norbert tutki tehtaan kaavakuvaa ja neuvoi minne laite tulisi laittaa, jonka jälkeen joku muukalaisista kävi asentamassa sen paikoilleen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut että kaikki olisi tapahtunut jotenkin salaperäisesti ja salamyhkäisesti. Norbert oli enemmän kuin valmis vastaamaan ihan mihin kysymykseen hänelle esitettiin.

Miksi hän oli ainoa joka tuntui koskaan puhuvan ryhmästä?
- Rotumme uskoo että kunnes meillä on jotain järkevää sanottavaa, on parempi pysytellä hiljaa. Joudun ikävä kyllä itse rikkomaan tätä käyttäytymiskoodia, sillä me emme tahdo kuitenkaan antaa itsestämme epäkohteliasta kuvaa vaikenemalla täysin. Ja olisihan kommunikointi aika vaikeaa ilman puhumistani, eikö?

Tämä sai osakseen hyväksyvää ääntelyä ja murahtelua työmiesten suunnalta, ja he lakkasivat kyselemästä tyhmiä.

Toisinaan insinöörit ja muut nörtti-bändärit, anteeksi, älykkäästä seurasta nauttivat erilaisten tieteiden asiantuntijat kysyivät mitä kukin tehtaaseen asennettu laite oikein tarkalleen tekee?
- Kunpa voisinkin selittää sen toimintaperiaatteen teille, mutta sen funktionaaliset mittakaavat ylittävät, ja tahdon pyytää sananmuotojani anteeksi jo etukäteen, teidän kolmeen ulottuvuuteen rajoittuvan älykkyytenne.
- Ainoat henkilöt, jotka olisivat voineet edes hämärästi hahmottaa laitteiden kokonaisvaltaisen toimintamallin, olivat planettanne ihmiset nimeltään Albert Einstein, Marie Curie ja Nikola Tesla. Siis olettaen että he olisivat lisääntyneet keskenään ja heidän jälkeläisensä olisi saanut molempien yhdistetyn älykkyyden. Ettekö te lisäännykin niin? Ainakin näimme paljon siihen viittaavaa materiaalia tarkkailumme aikana.

Öh, tuota siis...No mutta tietenkin siinä tapauksessa, viisaat totesivat, jos hekään eivät ei olisi ymmärtäneet, mitä mahdollisuuksia meillä on käsittää. Ja hekin lakkasivat kyselemästä tyhmiä.

Jatkuu...

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Niin tota. Et sitten blogipikkujouluissa ollut.

P.Olka kirjoitti...

Niin tota. En sitten ymmärrä minäkään mitään - paitsi että Norbert on tunnetusti lohikäärme... =I

T kirjoitti...

Kaisa: Olisi todella kiva vedota siihen kuinka treffi-ilmoituksissakin ilmoitan etten sitten tee mitään ryhmissä, tai kuinka tahdoin säilyttää mielissänne minusta luomanne mielikuvat...mutta säälittävän arkinen syy oli se, että minulla on vain kauhea kiire, että nyt ei ehdi pilettämään edes lauantai-iltana :(

Sen vuoksi tämä blogikin on viettänyt taas hiljaiselämää :(

P. Olka: Lohikäärmeen nimi oli kylläkin Puff ;) Mutta muutoin olet oikeassa. Lähettäkää joku minulle Aristoteleen Runousoppi, kahvia ja esilukija näille jutuille, eikä edes tarvitse tulla tuossa järjestyksessä.

P.Olka kirjoitti...

Puff oli vain yksi vanhempi louhikärmes. Uudempi: http://fi.wikipedia.org/wiki/Rubeus_Hagrid#Norbert

T kirjoitti...

P.Olka: Jos se ei ole Draco lunariksesta lähtöisin, se ei ole oikea lohikäärme :lohikäärme-puristi: