lauantai 12. joulukuuta 2009

Lentävät lautaset Helsingin yllä, osa 5

- Eikö tuo ole teidän normaali tapanne aloittaa kun puhutte näihin? mikrofonien luokse mennyt olento kysyi.

Paikallaolijat kokivat harvinaisen massa-telepatian ilmiön. Kaikki paikallaolijat ajattelivat "kunpa tuo vieressä oleva tyyppi nyt sanoisi jotain, muuten tuo tuolla luulee että me ole ollaan epäkohteliaita, sano nyt jo jotain, hitto SANO!"

Ehkä muukalainen aisti tämän, sillä hän jatkoi odottamatta vastausta:

- Me tervehdimme teitä, planeetta Maan kansalaiset. Olemme seuranneet maailmanne jo kauan huomaamattanne ja nyt viime aikoina luonanne paikan päällä. Ja olemme huomanneet että olette mitä mielenkiintoisin ja potentiaalisin laji maailmankaikkeudenkin tasolla.

Toinen massa-telepatian aalto: "nooooh, parhaammehan mekin vaan yritämme...mutta yritättekö te pöksyihin jo ensimmäisellä treffeillä?"

- Me tulemme kaukaa, kauempaa kuin teknologianne sallii teidän matkustaa. Tulimme tänne ystävinä, emmekä pyydä teiltä mitään.

Ulkopuolisesta olisi näyttänyt siltä kuin väkijoukko olisi pienentynyt. Itse asiassa kaikki vain hengähtivät helpottuneina ulos.

- Sen sijaan tahdomme tarjota teille ystävyytemme, sekä jakaa kanssanne kaiken mitä tiedämme.

- Takanani seisovat matkakumppanini Boom (miespuolinen muukalainen kumarsi), Krak (toinen naispuolisista muukalaisista kumarsi) ja Hok (jäljelle jäänyt naispuolinen muukalainen kumarsi).
Minun nimeni on Norbert.

Jatkuu...

Ei kommentteja: