keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Lentävät lautaset Helsingin yllä, osa 3

Eräänä aamuna jokaisen suomalaisen sähköpostissa, kännykässä ja sosiaalisen median statuksessa luki seuraavanlainen viesti:

"Tervehdys. Viekää meidät johtajanne luokse. Laskeudumme huomenna klo 18. Kiitos."

Tämä aiheutti suunnatonta hämmennystä ja sekamelskaa.
Ei pelkästään sen takia että kyseessä oli ensimmäinen kontakti lentävästä lautasesta, vaan sen vuoksi että kuka oikeastaan oli johtaja joka voisi edustaa ihmiskuntaa?

Voisiko se kenties olla jonkin kansainvälisen järjestön päämies, ja siten mahdollisimman monen kansallisuuden edustaja? Miss Universum ja Mister Universum, jotka edustaisivat ihmiskauneutta parhaimmillaan? Joku Nobel-voittaja joka edustaisi ihmisälykkyyttä parhaimmillaan? Shakkia pelaava huippumalli joka edustaisi kaikkia noita?

Tätä pohdittiin kauan, mutta lopulta päädyttiin siihen, että koska lentävä lautanen oli Suomessa ja viesti oli suomeksi, vierailijat tahtoivat varmaankin tavata suomalaisen johtajan.

Ratkaisuun ei millään tavoin vaikuttanut kahden suurvallan painostus asian tiimoilta.

Niiden päätökseen taas ei millään tavoin vaikuttanut se kuinka suomalainen media saatiin vaikenemaan niiden tekemän suurhyökkäys-fiaskon ihmisuhreilta.

(Varmuutta asiasta ei ole, sillä tapauksen raportit haudattiin paikkaan jonne aiemmat UFO-raportit vain haikaillen katsoivat.

Tietyt normaalisti luotettavat lähteet internetissä kuitenkin kertovat muutamista pudonneiden sotalentokoneiden piloteista, jotka pelastettiin ohi purjehtineeseen laivaan, jossa Ruotsin naisten rantalentopallo-joukkue vietti vuosijuhliaan.

Kun pilotit lopulta löydettiin, verenkierto saatiin onneksi vielä palautettua kulkemaan sekä ylä- että alapäässä, mutta edes puolustusvoimien parhaimmat plastiikkakirurgit eivät saaneet hymyä enää pois heidän kasvoiltaan.)

Kun tässä asiassa päästiin ratkaisuun, alkoi kuumeiden valmistelu.

Lentävän lautasen luokse koottiin mahdollisimman hyvät lähetyslaitteet, että kaikki mitä sanottaisiin kuultaisiin kaikkialla maailmassa. Alue siivottiin puhtaammaksi kuin se oli ollut koskaan.
Koko alue oli päällystetty kokolattiamatolla ja paikalle kärrättiin leipäjuustoa, mämmiä, poronlihaa sekä liikuteltava sauna, että varmasti vieraat tuntisivat suomalaisen vieraanvaraisuuden heti alkuunsa.

Lopulta hetki koitti.

Paikalle oli kerääntynyt suoja-aitojen taakse paitsi ihmisiä seuraamaan tätä ainutlaatuista tapahtumaa, myös edustajia kaikista maailman medioista, valmiina ja innokkaana lähettämään kaiken pian tapahtuvan ympäri maailmaa.

Presidentti ja pääministeri olivat saapuneet paikalle turvajoukkojen ympäröimänä, ja odottivat nyt jännittyneinä mikrofonien luona.

Kellon lyödessä 18 lentävästä lautasesta avautui luukku, ja sieltä lensi ulos pienempi alus, paikallaolijoiden tuijottaessa hiljaisuuden vallitessa.

Alus laskeutui, ei kovinkaan kauas mikrofoneista, mikä paikallaolijoiden mielestä osoitti sen, että ainakin aluksella matkustajat olivat vieraskoreita, ja sen kylki avautui.

Millaisia mahtaisivat olla nämä kauan odotetut, osin pelätyt ja varmasti omituisen näköiset vieraat kaukaa?

Jatkuu...

4 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Höh. Mä en ainakaan edes _voisi_ viedä noita hemppoja johtajani luokse, koska todennäköisesti a) se ei olisi maassa b) se olisi loputtomassa kokouksessa c) sillä olisi muita duuneja d) varatkoot tapaamisajan emailitse niinku muutkin, ja mieluiten aikaisintaan maaliskuun puolivälistä.

Markiisi kirjoitti...

Repslol@hymykirurgit. Linja-autossa. Nyt noi kattoo mua jotenkin oudosti.

-T2, JI

Polga kirjoitti...

Cthultu! IÄ!

T kirjoitti...

Zepa: Tulee mieleen minua lahjakkaamman kirjoittajan raapale.

Se meni suunnilleen näin:
------------------
- PER(sensuroitu, VIRTANEN! VIELÄ JUMA((sensuroitu) YKSIKIN VI(sensuroitu) VIRHE, JA SINÄ OLET (sensuroitu) (sensuroitu) (sensuroitu), SENKIN (sensuroitu)!!!
- Mikä ihme pomoa vaivaa?
- Älä siitä välitä. Se on aina tuollainen. Lääkäri sanoi että jos se kokee vielä yhdenkin järkytyksen, se kuolee sydänkohtaukseen.

Poistuin firmasta mutta ulkona oli lentävä lautanen, ja vihreä pikkumies joka osoitti minua sädepyssyllä, ja sanoi:
- Viekää minut johtajanne luokse.
- No mutta totta kai, tännepäin olkaa niin hyvä.
--------------------------
Markiisi: Minä kävelin kaksi (2) kertaa väärästä kohdasta aamulla rautatieasemalla.

Kiroilin siinä ääneen miksi rullaportaat eivät vie alas, ja ohitseni kulki ihmisiä OIKEAAN rullaportaaseen.

He katsoivat minua tyyliin "voi noita landeparkoja. Tulevat ensimmäistä kertaa elämässään isoon kaupunkiin, eivätkä tiedä miten olisivat. Pitäisiköhän tuolle antaa lantti että se voisi ostaa itselleen ryypyn?"

Hyvä minä K-/

Polga: Cthulhuset, cthulhuset, kilvan helkkäilee, avaruuden outo valo niissä säteilee :laulaa: