torstai 19. helmikuuta 2009

Sinne, tänne ja takaisin - osa V: "Loppusanat"

Loppu.

Te kaikki jotka odotitte sitä hetkeä, jolloin nämä sepustukset lomaviikoltani saavuttavat kulminaatio-pisteensä: se on juuri nyt.

Nyt on siis tullut aika loppukommentille kaikesta koetusta.

Koska suurin osa lukijoistani luki kaiken tähänastisen päässään "Loppu. Te blaablaablaa...", on aika esitellä uusi lingvistinen harppaus kielenkehityksen upposuossa.

Kutsun sitä pitkällä nimellä Worldofwarcraftiaaniksi®, mutta voimme kutsua sitä myös wowiaaniksi®.

Seuraavaksi tiivistettynä siis koko lomareissuni, kerrottuna wowiaaniksi®.

"Pidin paikallisesta Player vs Environmentista® enemmän kuin Etelän Lämpömailla®, vaikka Pohjoisen Perukat® olikin välillä kuin Horden® kohtaaminen ahtaassa Mustan Morassin® luolissa.

En ollut kuitenkaan ihan n00b13, joten hahmollani olivat kuitenkin käytössä +5 LämmönLimittäjäTakki® ja +2 PeninkulmaSaappaat®, joten PohjoisenPerukat® aiheutti minulle korkeintaan -1 damagea per sekunti.

Seikkailuni PohjoisenPerukoilla® liittyi kahden helvetin HelvetinHurtan® valvomiseen ja PissiPaskaPaikkojen® raidaamiseen. Se oli välillä TuskienTaivalta®, mutta siinä oli BUR®-hetkensä.

Hetkittäin oli kuin olisin ollut Andorhalissa®, mutta kaikenkaikkiaan elämä oli kuin Kul Tirasissa®.

Kunpa pääsisin taas pian quest chainaamaan®."

4 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Eheheheheeh, nyt tenattaa ihan wowisti! =D

T kirjoitti...

Polga: Hmmmm.
Yrität siis ilmeisestikin sanoa wowiaaniksi "Deo Gracias®, tyhmä serveri-viive!!!®"

Polga kirjoitti...

Ai niin, tosiaan, serveriongelma...... niitä on niin monenlaisia!

T kirjoitti...

Polga: Ihan vaan osoituksena siitä, että minun vitsini tulevat olemaan hauskoja koska niistä tulee totta, Susi Vaasjoki on kirjoittanut Tilt.tv.n blogiinsa "teinit kasvaa mmorpgaamalla" eli asiaa siitä, kuinka tutkimusten mukaan mm. virtuaalimaailmoissa opitaan sosiaalisuutta.

Eli kohta meillä on vanhan koulukunnan nörttejä, jotka osaavat puhua klingonia, ja uuden aallon nörttejä, jotka keskustelevat wowiaaniksi ;)