perjantai 5. joulukuuta 2008

Anteeksipyyntö Sofia Oksaselle

Koska neiti Oksanen voitti Finlandia-kirjallisuuspalkinnon, ja hänen entourage-porukkaansa surffaa netissä seuraten mitä hänestä kirjoitetaan, tahdon käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni.

Voisitteko pyytää puolestani anteeksi häneltä?

Sanoisitteko että en tuijottanut häntä herrasmiehelle sopimattoman pitkään hänen kerran tullessaan minua vastaan siksi, että kyseessä olisivat olleet pohjimmaiset, luolamiesmäiset ja täysin nykyaikaan sopimattomat seksuaali-impulssit.

Hän vain oli pukeutunut violettiin, joka ymmärtääkseni on hänen lempivärinsä. Se on nimittäin myöskin minun, ja sillä on ikävä taipumus laukaista yleisimmin linnunpoikasilla havaittu leimautumis-vaistotoiminto.

Eli en siis sinällään katsellet häntä, vaan uppouduin violetin värimaailmaan.

Joka tapauksessa, vilpittömät anteeksipyyntöni mikäli aiheutin mielipahaa. Tämä asia on häirinnyt jo minua jonkin aikaa, ja koin että nyt on paras hetki oikaista tämä asianlaita.

7 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Aaa, hiiteen attraktiotekijät, leimautumisvaistotoiminto rules. Tämä tunnustushan selittää vierailusi Sirpaleissakin. =)

Polga kirjoitti...

Minä en pyydä Sohvilta anteeksi mitään, mitä olen hänestä sanonut tahi ajatellut - olempas minä rohkea *pelästyy ja pakenee*!

T kirjoitti...

Alcinoe: Se myöskin selittää pitkät oleskeluni siellä. En tee muuta kuin tuijotan sivustosi värimaisemaa kaikki päivät ;)

Polga: Jokainen tyylillään ;)

Alcinoe kirjoitti...

Mikä takaisku, minä kun olin ihan varma, että joku siellä huolella ja hartaudella tekee tekstianalyysia tai kokee suuria tunteita.

Eipä sillä, sitähän minä itsekin kaiket päivät kahvitaukoja lukuunottamatta - tuijotan sivustoni värimaisemaa.

T kirjoitti...

Alcinoe: Eilen perjantaina muuten törmäsin...okei, ehkä siis unelmissani...kävelin naispuoliseen ihmisen takana, joka oli pukeutunut täysin violettiin.

Hänellä oli violetit farkut, jotka olivat niin tiukat, että ne varmaan korvasivat orvaskeden ihon uloimapana kerroksena ja violetti nahkatakki (en tiedä mistä eläimestä se oli lähtöisin, mutta ilmeisesti en ollut ainoa joka kustannuksella luontoäiti on vitsaillut) ja....

Hetkinen.

Alcinoe? Olitko se sinä? :-O

Alcinoe kirjoitti...

En ainakaan tunnusta. Mutta jos tuo violetin nahkatakin omistaja kävelee minua vastaan, hän ei enää kohtaamisemme jälkeen omista violettia nahkatakkia.

T kirjoitti...

Alcinoe: Tekijä varmaan suuressa viisaudessaan päätti luoda violettinahkaisen eläimen, koska arveli että varmasti kaikki ihailisivat sitä ja haluaisivat olla se.

Ikävä kyllä hän ei tajunnut miten paljon ihmiset ihailisivat sen nahkaa ja miten paljon he haluaisivat olla se...päällään.

Violetti nahkatakki on vain yksi osa järjetöntä ja loppumatonta väkivallan kierrettä, joka olisi estetty jos kaikki eläimet olisivat harmaita :huokaus: