sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Antismi UKK

Tervetuloa tutustumaan uuteen filosofiseen aatesuuntaukseen, antismiin.
Tällä sivulla voit lukea useimmiten antismista esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

1. Mikä on antismi?
- Antismi on kaikkea mahdollista vastaan. Voi siis sanoa että olemme anti(laita oma termi tähän) liike joka on (laita oma termi tähän) vastaan. Ennen kaikkea painotamme, että vaikka olemmekin kaikkea vastaan, erityisesti olemme (laita oma termi) vastustava suuntaus.

2. Kuka perusti antismin?
- Ikävä kyllä virallista tietoa tästä ei ole, sillä antistit ovat kunniaahamuavia, itsekeskeisiä idootteja vastaan, jotka luulevat olevansa muita parempia vain koska nyt sattuvat sanomaan jotain kaksi sekuntia ennen muita.

Samoin aika ja paikka ovat jääneet merkitsemättä virallisiin asiakirjoihin (Tässä vaiheessa tulee myös lisätä, että antismi vihaa byrokraattista paperisotaa, joten mitään virallisia asiakirjoja ei ole).

3. Miksi antismi on nyt ajankohtainen?
- Nykyinen yhteiskunta ajaa ihmisiä tiettyyn muottiin. Televisiosta tulee ohjelmia, jotka yrittävät muokata ihmisistä laihoja, terveitä, vähän saastuttavia ja vakituisessa parisuhteessa eläviä (emme kuitenkaan voi täysin todistaa tätä, sillä olemme kaupallista roskaa, ilmiselvästikin keskiverto elävä aivonluovuttaja-potilas mielessä tehtyä tv-tuotantoa vastaan, joten emme katso tv:tä).

On vain siis biologinen tosiasia, että jonkun tulee vastustaa tätä kaikkea.

4. Mikä "biologinen tosiasia"?
- On olemassa niitä, jotka esittävät aina tässä vaiheessa matemaattisen reaktio-ja vastareaktio-teoreeman eli että jokaiselle voimalle tulee olla vastavoima, eli että kaikkea vastaan tulee olla vastustus.

Me kuitenkin antismissa olemme kynäniskaisia plusmiinusnolla-päitä vastaan, joiden ainoa oikeasti merkittävä laskusuoritus on se kun he laskevat housuunsa puhuessaan piin arvosta.

Antismi näkee vastustamisen biologisena ominaisuutena, kuten kykynä kävellä, koskettaa esineitä sekä olla seisomatta sateessa suu avoinna katsoen samalla ylöspäin, eli jonain sellaisena mikä on edesauttanut ihmiskuntaa.

5. Miten antismi sitten on auttanut ihmiskuntaa?
- Kun joku keksi ensimmäisenä tulen, joku oli heti sitä vastaan.
Näin syntyi nykyaikainen palokunta.

Kun joku keksi pyörän, joku oli heti vastustamassa sitä.
Näin syntyivät nykyaikaiset liikennesäännöt.

Kun joku juhli luolassaan hienoa metsästyssaalista, joku tuli valittamaan metelistä.
Näin syntyi nykyaikainen naapurisopu.

6. Onko antismi järjestynyt vai järjestäytymätön aate?
- Kuten kaikki suuret uskonnot (joita me siis vastustamme, ne ovat pelkkää aivopesua Pavlovin koirille), meilläkin on yhdistys nimeltään Antismi ry.

7. Kuinka usein Antismi ry järjestää kokoontumisia?
- Toisin kuin voisi pikaisesti luulla, antismi ry järjestää usein tapaamisia, sillä me olemme anti-grouchomarxilaisia (ai et aio liittyä yhteenkään kerhoon joka haluaisi sinut jäseneksi? Tiedoksi: kukaan ei halua sinua), joten pyrimme saattamaan samoin ajattelevat mahdollisimman usein yhteen.

8. Kuinka monta jäsentä Antismi ry:ssä on?
- Tähän on vaikea vastata, sillä vaikka Antismi ry järjestää usein kokoontumisia, kaikki jäsenemme ovat niin anti-sosiaalisia (sekä anti-sosialisteja, anti-solidaaridisia, anti-sosionomeja, anti-sotilaallisia sekä anti-sooloilijoita), että kukaan ei koskaan saavu paikalle.

9. Millainen on tyypillinen Antismi ry:n jäsen?
- Antismin kannattajat ovat anti-luokittelujoita (jokainen on yksilö, paitsi tietenkin jos hän on anti-yksilö), joten emme tahdo jakaa ihmisiä kategorioihin.

Jos jokin ryhmä tulee mainita, niin heitä olisivat anti-kronologit (onko kaiken ihan pakko muuttua ajan myötä? Eikö voitaisi nyt kerrankin jäädä siihen tilanteeseen missä vielä oltiin voiton puolella?) eli he, joiden mielestä juuri tästä kyseisestä hetkestä 11 vuotta sitten kaikki oli paremmin sekä heidän 10-vuotiaat juniori-jäsenemme.

10. Saako kuka tahansa liittyä Antismi ry:hyn?
- Antismin periaatteisiin liittyy anti-rasismi, eli koemme että ihmisten syrjintä ihonvärin, syntyperän tai mielipiteiden mukaan on täysin järjetöntä ja vailla minkäänlaista loogista perustaa.

Poikkeuksena ovat tietenkin likaiset, kurjat hollantilaiset.

10. Eikö ole vähän naurettavan epäloogista, että yhdistys joka "on kaikkea vastaan" on olemassa? Eikö tällaisen yhdistyksen pitäisi lakkauttaa itsensä, koska on periaatteessa itse itseään vastaan?
- Erityisesti me olemme näsäviisastelijoita vastaan, jotka sortuvat saivartelemaan ja huonoon käytökseen. Anti vetää sivuiltamme. Äitisi käyttää maihinnousukenkiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

haista paska