keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Väliin henkilökohtaista, osa LIII

- Ei, älä jätä minua!
- Olisit ajatellut sitä aiemmin.
- Mutta minä tarvitsen sinua!
- Et sinä tarvitse minua tai ketään muutakaan! Sinä vain tulet minun luokseni ja teet temppusi, ja oletat että minä vain jaksan ikuista antamista ilman että saan itse mitään.
- Mutta sinä olet minun luovuuteni! Miten muka olen sinua hylkinyt?!
- Olisiko se tappanut jos vaikka joskus oikeasti lukisit jotain, etkä vain tuijottaisi Farscapea ja Alias-sarjaa dvd:ltä. Et sinä minusta välitä, sinä välität vain itsestäsi!
- Kyllä sinä tiedät että minä välitän sinusta enemmän kuin Aliaksesta. Hei katso, minä luen lehteä!
- Se on väärinpäin. Ja se on sitä paitsi Anttilan myyntikuvasto.
- Mutta sinä olet elinehtoni! Tiedät että en voi tulla toimeen ilman sinua! Me olemme tiimi! Et sinä saa hajottaa tiimiä! Miksi et uskoisi minua?!
- Koska sanoit saman asian jokaiselle tänä aamuna juomallesi 15 kupille kahvia.
- Mutta minne sinä menisit? Mitä sinä tekisit ilman minua?!
- Haluan nähdä vielä maailmaa ennen kuin alan toistamaan itseäni ja kliseydyn. Ehkä tapaan jonkun aloittelevan onnellista elämää viettävän sarjakuvabloggaajan tai yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneen perussuomalaisia äänestävän pilapiirtäjän.
- Mutta mitä minä teen? Miten minä nyt ylläpidän suhdettani molempiin lukijoihini?
- Suoraan sanottuna rakkaani, en---oikeastaan, antaa olla. Moi. Äläkä kirjoittele, koska...noh, emmeköhän me molemmat tiedä miksi.

Ja jos joku ei vielä usko, niin tämänkin jutun idea oli "lainattu" Pygmi armeijan paluu-sarjakuvablogin "Liver failure"-merkinnästä.

6 kommenttia:

Piatta kirjoitti...

Alias oli viimeinen sarja, jota seurasin tv:sta. Sen jälkeen sieltä on tullut katsottua vain elokuvia, lätkää ja futista, vaikken noista kahdesta jälkimmäisestä mitään ymmärräkään. (Pointti oli kuitenkin se, et mulla on ikävä Aliasta, enkä viitti maksaa itseni kipeäksi tuotantokausista. Löytyisiköhän kirjastosta...)

Sä olet yksi luovimmista bloggaajista, joihin olen törmännyt (: Kannattaa ehkä sopia jostain kuukausipalkasta sen luovuuden kanssa... tai tehdä joku viisivuotissopimus, jossa huomioidaan kummankin kehitystavoitteet ja vääristyneestä väestöpyramidista syntyvä työvoimapula -> kilpailu ammattitaitoisesta työvoimasta -> sopimus pysyä yhteistyössä paremmista työtarjouksista huolimatta. Tai ehkä joku boonusjärjestelmä ja lisää tyky-päiviä. Hmm. Tai ehkä se todella kaipaa lomaa. Eikun lisää Aliasta.

Masentavaa varmaan saada aina samalta henkisesti keskenkasvuiselta ihmiseltä kommenttia.

T kirjoitti...

Piatta: Alias oli ja on (meillä kovapalkkaisilla it-ammattilaisilla on varaa ostaa itsellemme Aliaksen kaikki tuotantokaudet...tai ruokaa samalla viikolla. Mutta paastohan on hyvästä ja vettä saa hanasta ja nurkasta homesientä) loistava sarja.

En ymmärrä miksi ihmiset valitattavat sen lopusta. Sehän oli juuri mitä pitikin: paha sai palkkansa, prinssi ja prinsessa asuvat onnellisesti loppuelämänsä, maailma ei ollut täydellinen paikka mutta onneksi löytyi ihmisiä jotka olivat valmiita taistelemaan sen puolesta. Klassisin satukirja-lopetus jos sellaisen olen nähnyt.

Minähän en luovuuteni perään itke, sillä wanha ystäväni kahvi ei jätä minua koskaan. Olen valmis tyytymää toiseksi parhaimpaan.

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, ja kun ne tulevat henkilöltä joka on ollut mukana pitkään, tiedän että ne ovat erityisen merkittäviä. Eli jatka pois vaan ;)

wooper kirjoitti...

Rupeat neulomaan sen Aliaksen aikana, niin luovuudellekin riittää hommia. Nimim. B5-neloskausi suomitekstein tipahti tänään luukusta. ;D

T kirjoitti...

Wooper: Itselleni on paukahtaneet luukusta StargÅte: Atlantis kaudet 1-2, ja CSI: Las Vegas 1-5, jajajaja...Why won't the dvd let me live? Why?!

Mutta maailmankaikkeus osaa aina tehdä intervention tarvittaessa: äsken minulle soitettiin tuntemattomasta numerosta, johon tietenkään minun menneisyydelläni ja valkoinen ninja-koulutuksella varustettuna henkilönä en vastannut.

Tarkistin että mikäs se tämä numero on, ja...Huonekalujen, talous- ja rautakauppatavaroiden agentuuritoimintaa harrastava firma?

Pahus, agentuurit ovat edelleen jäljilläni. Pitää taas luoda uusi personaallisuus ja peruuttaa Kuukauden Krookus-kerhon tilaukseni.

Eli eiköhön tuota juttua aina jostain löydy ;)

wooper kirjoitti...

Meidän pitää varmaan aloittaa kotona joku elämäntaparemppa, kun ainoat instanssit jotka muistavat olemassaolomme ovat finnpanel ja pizza-online. Viimeksi eilen sain meiliä jossa pitsalafka halusi palautetta. ;D

T kirjoitti...

Wooper: ihan vaan mielenkiintoisena sivuhuomiona: tykkään välillä katsella vasemman käteni "elämänviivaa". Siis sitä rantua joka menee siinä käden keskellä. Kädestäennustajien mukaan sen pituudesta voi päätellä elämän pituuden.

Se tuntuu haarautuvan yhdestä kohdasta kahteen eri rantuun. Toinen näistä viivoista loppuu aika lyhyeen, mutta toinen tuntuu jatkuvan loputtomiin ja lakkaa vasta ranteeseen tultaessa.

Olisikohan tämä jokin ennuste omasta elämäntaparemontistani? Tai sitten keksin että kahvi takaa kuolemattomuuden ;)