torstai 29. tammikuuta 2009

Väliin henkilökohtaista, osa LXXIX

"Minä vihaan vihreää teetä."

Noh (ajatteli bloginpitäjä), siinä on mukaansatempaava aloitus (ja lähti jatkamaan tarinaa).

"Vihreä tee on kuin nestemäistä anti-lobotomiaa. Sinä missä kahvi aiheuttaa ihan rehellisiä harhakuvia, vihreä tee polttaa 50 kaloria päivässä."

Niin, sepä se (mietti bloginpitäjä ja siemaisi N:ttä kahviaan sinä aamuna), kyllä juoman pitää pystyä muuhunkin kuin haihduttamaan 10 näkkileipää kehosta.

"Vihreä tee korkeintaan terävöittää aisteja, mikä on maailmanlaajuisesti levinneenä ilmiönä voisi johtaa sanoinkuvaamattomaan tuhoon.
Ei kukaan oikeasti halua ymmärtää maailmaa tai itseään; se on vähän niin kuin saisi pussillisen karkkeja koska oli kiltisti lääkärissä, mutta tajuaisi hetken kuluttua että ne ovatkin tavallista värikäämpiä peräpuikkoja."

No niin, (bloginpitäjä myhäili) heräteltiin taas porukkaa pikkaisen roisimmalla mielikuvalla. Siitä ne googlettajat tykkää, ihan niin kuin "Kiira Korpi alasti"-mielikuvista.

"Kahvi on syystäkin kuin huumetta, joka aiheuttaa harha-aistimuksia. Miltä teistä tuntuisi tajuta jokaikinen päivä mitä olette tehneet tod. näk. ainoalla elämällänne? Taustamelussa olisi varmaan kirkumista nykyistä enemmän.

Muusikot käyttävät huumeita syystä.

Onhan se tietenkin kivaa esiintyä massiiviselle yleisölle, mutta että joudut esittämään ne samat uuden levysi kappaleet ja sen yhden hitin edelliseltä levyltäsi joka hitsin ilta, joka kerta samalla tavalla koska niin yleisö haluaa...se alkaa jossain vaiheessa nakertaa mielenrauhaa.

Keikan jälkeen, kun haluaisit vain mennä jonnekin hiljaiseen paikkaan kavereiden kanssa yhdelle tyopille, joudutkin tekemään asioita joista myöhemmin kerrot kirjassasi, vain koska se kuuluu kaikkien mielestä "rock'n roll-elämään".

Ja sitten matkustat uskomattomassa zombie-krapulassa (haiset kuin olisit mädäntynyt, toivoisit olevasi kuollut ja haluat aivot, mielellään omasi, mutta muidenkin kelpaa) tuntikaupalla seuraavaan paikkaan, jossa toistat kaiken tuon.

Jos et turruta aistejasi jollain, olet lopulta niin hullu että porukka alkaa puhumaan että sekoilet ruskeista karkeista tarjoilukulhossa."

Nonniin, nonniin, nonniin (bloginpitäjä tuumaili itsekseen), nyt aletaan päästä vauhtiin! (tajuamatta itsekään tarkoittiko hän kahvinjuontiaan vai kirjoitustaan).

"Ainoa syy miksi itse olen juonut viime aikoina vihreää teetä on influenssa-virus."

Noin (bloginpitäjä tuumiskeli), henkilökohtainen ote saa porukat aina innostumaan.

"Varmaan influenssallakin oli oma darwinistinen tarkoituksensa aikoinaan erotellessaan heikot vahvoista. Nykyään käytettävissä on niin paljon ol-, ana- ja -ini-loppuisia lääkkeitä, että se on lähinnä hidastava ärsyke.

Olen kuitenkin kohdellut sitä aina kunnioitettuna vastustajana.
Taistelen sitä vastaan ja jos voitan, hyvä, ja jos en, koetan sairastaa viikonloppuna tai lomalla, kuten kristittynä herrasmiehenä ja uskollisena työläisenä velvollisuuteni on.

Ikäväkseni influenssa ei tunnu nykyään jakavan samoja Oxfordin tappelusääntöjä kuin minä."

Näin on (bloginpitäjä mutisi kahviinsa), aikoinaan taudeillakin oli kunniantajua.

"Yritin parina viime viikkona vihreää teetä nauttimalla lykätä taudin puhkeamista kesken työviikon. Ainoana lopputuloksena tuli tylsiä, saarnaavia, normaaliakin heikkolaatuisempia blogimerkintöjä sekä kokoaikainen karsea olo.
Mutta ei kuumetta joka olisi kalistellut kehossani hetken, ja sitten poistunut odottamaan seuraavaa immuniteetin pettämistä.

Joten kyllästyin, otin oraalijauhetta pari päivää ja siirryin takaisin kahviin. Voin vilpittömästi todeta että oloni on huomattavasti parempi nyt."

No, se oli siinä (bloginpitäjä totesi). Tuon pitäisi selittää kaikille miksi viimeaikoina jutut ovat olleet mitä ovat olleet. Mitä mieltä sinä olet?

Hmmm....(pieni vaaleanpunainen möhköfantti bloginpitäjän olkapäällä mietti). En ole ihan varma painotitko tarpeeksi kahvin hallusinogeenisiä tendenssejä.

Nooooh, enpä usko että niitä oikeasti nyt niin kauheasti on (bloginpitäjä sanoi ja joi kahviaan).

Ei kommentteja: