perjantai 10. lokakuuta 2008

Väliin henkilökohtaista, osa LV

Jonain päivänä tulen muistelemaan tätä hetkeä, mutta en tiedä vielä millä mielellä.

Nimittäin pitkällisten, piinallisten sekä useimmat sinkuista kertovat romaanit tapahtumakäänteidensä tasossa alittavien yhteensattumien jälkeen (tässä kohtaa lausetta aina lepuutan hetken näppäimistöä), olen lupautunut siihen että laitan jonnekin deittisivustolle ilmoituksen itsestäni.

Tunnen tänne asti ilmanpaineen laskun kun kaikki haukottelevat ja lähtevät etsimään mielenkiintoisempaa luettavaa.

Kiinnostusta ilmoitustani kohtaan saattaa tosin lisätä se, että en ole (aikuisten oikeasti) koskaan käynyt treffeillä, seurustellut, tai mitä te ihmiset nyt kutsuttekaan sosiaaliseksi kanssakäymiseksi.

Tämän kaiken selittää Ford Fairlane-elokuvan legendaarinen huomio siitä, kuinka vaikeasti saavutettavan ja vaikeasti haluttavan raja on hiuksenhieno.

Ennen kaikkea tämän kaiken selittää se, että osaan kertoa teille
Ford Fairlane-elokuvan legendaarisen huomion siitä, kuinka vaikeasti saavutettavan ja vaikeasti haluttavan raja on hiuksenhieno.

Nyt siis mennään tuntemattomille vesille, joilla voi olla tiikereitä (tiedän, ei vesillä esiinny juurikaan tiikereitä, mutta jos siellä olisi, niin eivätkö ne silloin olisikin tuntemattomia vesiä? Logiikka haloo...).

Joku fiksu tietenkin tekisi ilmoituksensa itse, mutta koska olen jo onnistunut ulkoistamaan kaiken muun elämässäni (siis poistamaan kaiken, paitsi Farscapen, elämästäni ulos), ulkoistan myös treffi-ilmoitukseni teon.

Yyritin itse sellaisen tekoa, mutta jotenkin siitä vain tuli mielenkiintoinen dialogi kahden treffi-ilmoituksen tekijän välillä Samuel Beckettin "huomenna hän tulee"-näytelmän variaationa. Korvasin vain kaikki kohdat joissa sanotaan "Godot" sanalla "treffi-ilmoitus". Tiedän, toisinaan hämmennän itsekin itseäni ja kyllä, se toimi itse asiassa hyvin.

Ehdotuksia otetaan siis vastaan, mielellään myös vinkkejä siitä mitä ei pidä sanoa, jotta osaan viljellä niitä (lupasin että laitan ilmoituksen. En luvannut että sen oikeasti pitäisi johtaa mihinkään).

Kiitos kaikille osallistujille.

16 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Totanoi, muistatko sen testin jossa tuli tulokseksi 100% introvertti? Musta tuo on aika huomattava luku, olletikin että testit nyt on mitä on.

Niin että jos meinaat olla ilmoituksessa rehellinen, tuo olisi ehkä keskeinen elementti mainita... Tosin, kukas helvetti niissä ilmoituksissa nyt rehellinen olisi. Eikös kaikki ole luotettavia, huumorintajuisia ja 187/85?

T kirjoitti...

Zepa: En muista...mutta toisaalta en muista mitä söin eilen lounaaksi.

Jos tarve vaatii, minähän pystyn hurmaamaan vaikka pandalta tummat silmänaluset. Homman nimi vaan on että suuren voiman myötä tulee suuri vastuu. Mitä siitä tulisi jos kävisin joka viikonloppu väärinkäyttämässä voimiani? Pimeän puolen kutsu on voimakas...

Minä muuten olen 187/80.

wooper kirjoitti...

Ilmoituksen sisältöhän riippuu pitkälti siitä mitä sillä haetaan. Jos etsit elämänkumppania uimaan kanssasi pitkin kuunsiltaa, ei kannata mainostaa mitään kumijuttuja. ;D

Oikeesti, riittää että kerrot olevasi täydellinen kullanmuru joka tykkää kissoista. Niin ja kuva on pakollinen. Lykkyä!

Almamaria kirjoitti...

Aika paljon rehellisyyttä ja jotain positiivisuutta ilmoitukseen. Vältä sanaa sporttinen. Ei kannata mainostaa seurustelemattomuuttaan heti ilmoituksessa, muuten saat vastauksia 1)vaikeilta ja perhesuhteensa katkoneilta opiskelijatytöiltä ja/tai 2)hoivaviettisiltä äitihahmoilta. Sen ehtii kyllä sitten.

Ninni kirjoitti...

Itse välttäisin treffi-ilmoituksessa valehtelua, vaikka se johtaisikin siihen, ettei vastauksia tule (kuten tietysti luultavasti tapahtuu). Ei siinä toki tarvitse heti kertoa kaikkia yksityiskohtia peräpukamistaan, mutta jos ne kumipukuleikit on sulle tärkeitä, niin kyllä niistä kannattaa mainita, ettei tule vaikeuksia mahdollisessa myöhemmässä vaiheessa :)

Ja pistä linkki blogiisi, täältähän voivat sitten partneriehdokkaat ällistellä ajatuksenjuoksuasi...

T kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista & vinkeistä :)

Wooper: Ilmoitus tehtiin miesporukalla, paikallisessa juottolassa, alkoholin avustamana.

Paitsi että tuolla on nyt ihmisiä, joiden kanssa elämäni risteytyi vain sen verran että olimme samassa anniskelutilassa, ja jotka kiitos kovaäänisten ystävieni tietävät nyt kaiken sosiaalisesta elämästäni ja sen olemattomuudesta, tuolla on myöskin ihmisiä jotka saavat lukea netistä että "uskon Bambin äidin palanneen Bambin äidin luokse elokuvan jälkeen". Mutta mainitsin että pidän kissoista, joten sehän kompensoi, eikö vaan? Eikö vaan..?

Kuva pitää vielä ottaa uusiksi, kaverini en-halua-edes-tietää-missä-se-on-ollut-kännykällä otettu pikanapsaisu oli...noh.

Katsokaa esimerkkejä täältä. Minun kuvani oli jokin ensimmäisen ja toisen välimuoto.

Almamaria: Kiitos vinkistä :) Sanaa "sporttinen" en käyttänyt, joskin ikuiseksi häpeäksi mainitsin että olen pyytänyt kavereitani kutsumaan minua lempinimellä "game on bitches".

Tuo tosin myöskin ratkaisi todennäköisesti ongelman seurustelemattomuuden mainitsemisesta, sillä mikään ei huuda "EI OLE KOSKAAN OLLUT NAISEN KANSSA!" niin kuin tuollaisen huumorin viljeleminen deitti-ilmoituksessa, tai täällä blogissa.

Paitsi tietenkin kotonani alttarille nostettu hajukynttilöiden ympäröimä Farscape-boksini.

Ninni: jep, täysin samaa mieltä siitä että ei kannata valehdella ja että en saa vastauksia. Koska ns. huumorini on terävin aseeni, niin hitsi vieköön, mennään sillä ;)

Linkki tänne tietenkin mainittiin, eli vastaus ikuiseen kysymykseen "onko mahdollista kaivaa itseään syvemmälle suohon?" on saanut vastauksensa ;)

Markiisi kirjoitti...

En kykene nyt juuri muuten osallistumaan, mutta:

"Conversation with Zuzu Petals was like masturbating with a cheese grater: slightly amusing, but mostly painful."

0,02 €.

-T2, JI (joka itsekin harkitsee topicin toimenpidettä)

T kirjoitti...

T2: Lupaan kertoa heti kun tiedän omasta kokemuksestani, että kannttaako sinunkin mainita Pukeutuminen-kohdassa "löysät vaatteet - jotta supersankari-asuni mahtuu paremmin päälle."

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on yksi ihan tavallinen kaveri, ihan söpö tyttö joka sanoi ettei se ole ikinä seurustellut. Ja löysi baarista (!) pojan jonka kanssa se muuttaa pian yhteen. Pojalla on hajonnut avoliitto takana. Erilainen tausta ei haitannut menoa ollenkaan.

Ei 100% introvertti pidä blogia, ainakaan henkilökohtaista. Max. peliarvostelublogia, mutta tuskin. Ihan varmasti saat vastauksia. Laita muuten mut facebook-frendiksi. Siitä voi olla hyötyä...

T kirjoitti...

MK: Will you be my pimp? eli pitääpä käväistä Facebookissa ottamassa uusia ystäviä ;)

Ajattelin melkein kirjoittaa tästä jo tänään, mutta tuo tänään kirjoittamani juttu on ollut luonnoksissa niin pitkään, että oli aika kirjoittaa se ennen kuin unohdan koko jutun.

Baareissa on ensinnäkin se huono puoli, että ne ovat patriarkaalisia, mies-dominanssin läpeensä kyllästämiä reliikkejä.

Suomeksi: miesten pitää suorittaa ns. iskeminen. Tämä ei ole minusta tasa-arvoista, ja lisäksi kaverit ovat kertoneet juttuja siitä, kuinka ovat heittäneet "Runeberg potenssiin miljoona"-meneviä juttuja, ja lopputuloksena on tullut "mun täytyy mennä kun mun kaverit tuli" ja/tai "ai tuolla on mun poikakaveri".

Jatketaan tuosta kun taas ehdin kirjoittaa blogiin ;)

Intromortti eikun -vertti taisi tulla siitä että olen INTJ eli Introverted iNtuitive Thinking Judging ( http://typelogic.com/intj.html ) kuten aikoinaan blogissakin kerroin.

Sehän nyt vaan tarkoittaa että tiedän liikkeesi ennen kuin teet sen ;)

Mutta nyt Facebookiin...

Piatta kirjoitti...

Hyväksytäänkö mutkin facebook-kaveriksi? (: Tosin siitä tuskin on sulle mitään hyötyä :D

T kirjoitti...

Piatta: emmekö me olleetkaan vielä? No mutta asiahan on korjattava.

Zepa kirjoitti...

Mä en nyt saa selvää, joko se ilmoitusteksti siis on olemassa jossain vai nope?

T kirjoitti...

Zepa: anteeksi muminani asian suhteen: ilmoitus on jo olemassa.

:tuijottaa tyhmänä takaisin, ikäänkuin ei osaisi lukea rivien välistä:

Zepa kirjoitti...

No, kiitos ny tästäkin informaatiosta.

Merituuli kirjoitti...

Mä haluan sitten tietää miten asia etenee! Eli jos et siitä voi kirjoittaa blogiin, koska kaikki muutkin asianosaiset pääsee sen lukemaan, laita sähköposti, jookos!