maanantai 27. lokakuuta 2008

Väliin henkilökohtaista, osa LVIII

Koska talvipakkaset alkavat lähestyä, ja minun asemassani oleva henkilö ei voi muuta kuin seurata aikaansa, joudun olemaan pari seuraavaa päivää internetin ulottumattomissa.

Tällä hetkellä käytössäni olevat pipot ovat nimittäin niin viime kautta, että katu-uskottavuuteni Milanon ja Pariisin huudeilla vaatii uudistumista. Ja jos luulitte että keskiverron huippumuotia edustavan päänlämmittäminen vuoraaminen foliolla on helppoa ilman että decour kärsii, niin siinä erehdytte.

Palataan siis asiaan heti kun Venuslaisten aivosäteet on saatu tämänkin talven osalta blokattua.

5 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Minä virtuaalimojautin sinua patsaalla.

T kirjoitti...

Alcinoe: No mutta kiitos :punastuu:.

Ei kai tässä voi kuin kiittää
1. Virtuaalimojauttajaa.

2. kaikkia niitä jotka lukevat tätä blogia huolimatta siitä, että eräässäkin paikassa avainsanoina ovat "pseudofilologia" ja "Cthulhu".

3. Isoa Mustaa Miestä jonka tuli luokseni keskiyön hetkellä risteävien teiden luona, ja otti läppärini ja opetti minulle kuinka ilmaistaan itseään niin että ihmiset tulevat joukottain lukemaan blogiani.

(Olkoonkin että en silloin uskonut että hänen ehdotuksensa vaatteiden esittelystä netissä OIKEASTI olisi voinut koskaan toimia, joten päätin sen sijaan mennä tällä omalla tyylilläni...mikä ehkä EI ole toiminut ihan yhtä hyvin...)

Kiitos kaikille :)

Piatta kirjoitti...

Vitsit, tästä tuli tosi hyvä mieli (:

tp kirjoitti...

Siis... olisin vielä halunnut kysyä, että oletko tosiaan pari päivää poissa koska lähdet hankkimaan uutta pipoa? Mistä se haetaan? Suurten järvien takaa, maahisten kutomosta?

T kirjoitti...

tp: On pipoja, ja sitten on PIPOja (Psyykkisten Infernaali-Parasiittien Ohentaja).

Tiedättekö, minä voin oikeasti tulla hulluksi, ja julistaa sitä täällä, ja kaikki vaan luulevat että vitsailen.
Paitsi tietenkin olallani istuva vaaleanpunainen elefantti, joka kertoo aina mitä kirjoittaa.