torstai 16. lokakuuta 2008

Väliin henkilökohtaista, osa LVI

Koska deitti-ilmoitustilanteeni kiinnostaa kaikkia viittä lukijaani, päivitystä siihen:

Tänään toivoakseni saan viimeinkin laitettua ilmoitukseeni kuvani, eli osoitan maailmalle että rumatkin kaipaavat rakkautta.

Jos jotain sutinaa syntyy, niin mainitsen siitä, mutta yksityiskohtiin en mene. Pelkästään kunnioituksesta toista osapuolta ja hänen yksityisyyttään kohtaan, jota ei saa kohdella kuin halpaa käsirasvaa levittelemällä sitä kaikkialle internetiin.

Mutta sitten kun olen käynyt tarpeeksi treffeillä, teen tietenkin Chris Waittit (Vanha betoniviidakon viisaus: "Kunhan et tee sitä internetissä, se on hyväksyttyä. Oikeasti. Kysy vaikka Chris Waittilta.")

Tämä kaikki on oikeastaan jotenkin tavattoman kiehtovaa. Sain viime perjantaina treffi-ilmoitusta tehdessämme kavereilta "Zen ja nettideittailun taito"-luennon, ja olin melko hämmentynyt kaikesta informaatiosta.
Maailmanhistoria tuntee varmasti vähemmällä suunnittelulla toteutettuja vieraaseen valtioon tehtyjä, enemmän tai vähemmän ystävällismielisiä valtionrajat ylittäviä offensiiveja. Jota siis deitti-ilmoituksen tekeminen nettiin kuulemani perusteella muistuttaa; on aikarajoja, kuvien käytön sääntöjä, sanavalintoja, taktiikoita...

Kiehtovaa.

Lapsenomainen jännitys sisälläni syntyy myös siitä, että nettideitti-palstat oikeasti ovat juurikin deittailua varten.
Illan pidentyessä kuulin myöskin varoittavia tarinoita siitä, kuinka koko illan olet pomm--- keskustellut kohte--- jonkun kanssa demilitari--- baarissa, ja viime hetkellä saatkin kuulla peräänty--- että hänellä onkin poika/tyttö/molemmat/joku muu, mikä? -ystävä odottamassa tiskillä.

Mutta nyt meillä onkin tämä paikka, jonne ihmiset ilmaantuvat ainoana tarkoituksenaan kohdata toisia ihmisiä ja voit periaatteessa heittää Panomiehen
Piplian Parhaimmat Peliliikkeet® ilmoille tietäen, että ne eivät mene välttämättä hukkaan.

Todella kiehtovaa.

Palaamme asiaan heti kun on lisää ilmoitettavaa.

Ei kommentteja: