maanantai 3. joulukuuta 2007

Väliin henkilökohtaista, osa XXI

Iltaa kaikille.

Kauhistuttavan noloa enää näyttäytyä täällä viimekertaisen teiniangsti-purkauksen jälkeen, mutta enhän voinut jättää teitä kaikkia viittä lukijaani roikkumaan epätietoisuuteen, enhän?

Tilini itse asiassa tuli ajoissa, n. viisi minuuttia sen jälkeen kun olin täällä pillittänyt asiasta, mutta koska minulla oli tuolloin juuri meneillään elämänvaihe, jota kutsun nimellä "työ", en ehtinyt päivittelemään tilannetta tänne.

Olisinko viimeinkin päässyt eroon huonosta onnestani siis? Voisiko olla että hermoilen aina aivan turhasta? Hmm...en.

Katsokaas, tällä kertaa minulle ei osunut pataässä käteen. Sen sijaan joku muu sai kärsiä.

Firma, joka maksaa palkkani, oli nimittäin vahingossa maksanut kaikille työntekijöilleen palkan kahdesti. Ei kuulosta isolta jutulta, mutta jos työntekijöitä on kymmeniä, satoja, kenties jopa tuhansia, ja jokainen heistä oli kovapalkkainen it-ammattilainen, ja jokainen heistä sai palkkansa kaksinkertaisena...aika kiva summa.

Jos nyt oletetaan että k.o. rahasumma oli poissa firman tililtä (jolle tietenkin maksetaan korkoa keskimääräisen päiväkohtaisen saldon mukaan) ainakin viikonlopun yli, niin voitte vain arvioida millaiset taloudelliset menetykset tuossa tulivat.

Universumin missio on edelleenkin infernorusentaa minut.
Toisinaan se vain huomaa liian hyvän tilaisuuden jota ei voi jättää käyttämättä, ja minut ohitetaan hetkeksi.

Vau. Viimeksi minusta tuntui tältä kun minulle "määrätty" vanhojen tanssi-partnerini ilmoitti (miespuolisen) luokkakaverinsa kautta että hän "ei pysty" tanssimaan kanssani sairauden kautta.

(He, jotka arvasivat että (edelleenkin hyvin miespuolinen) luokkakaveri ja oletettu vanhojen tanssi-partnerini tanssivat koko päivän yhdessä, olivat muuten sitten oikeassa.)

Jos ehditte miettiä ylimääräistä palkkaani, niin tietenkin palautin rahat heti kun näin ne tililläni.

Koska on joulu, en myöskään merkinnyt viestikenttään "Kiitos domina-palveluista" tai "Tässä rahat viimeisimmästä ase-rahdista".

Tässä kaikki tällä erää, olen tämän viikon iltavuorossa, eli päivitys on siksi myöhässä.

Palaamme normaaliin lähetykseen mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: