maanantai 20. elokuuta 2007

T-sedän elämänopetuksia, osa II

Kukaan ei luota sinkkuun.

Lapset, jos koskaan haluatte mihinkään pikkaisenkaan merkittävään asemaan, älkää olko sinkkuja. Ihmiset eivät luota muihin hiilipohjaisiin elämänmuotoihin jos nämä ovat yksin.

Parisuhteessa eläminen kertoo siitä, että k.o. henkilö on luotettava, tasainen ja ennen kaikkea, ei-sinkku.

Sinkkujen uskotaan viettävän elämää jossa Sodoman 120 päivää ei ensinnäkään riitä kaiken mahdollisen suorittamiseen. Heidän uskotaan olevan muita ihmisiä fyysisesti heikompia, sillä he kuluttavat kaiken vapaa-aikansa käyden läpi muiden sinkkujen kanssa Kama Sutran asentoa "tiikeri hivelee haikaran höyheniä tämän nokkiessa tiikerin karvoja", ja tuollaisesta on seurauksena pitemmän päälle löysät nivelpussit.

Parisuhteessa elävät eivät harrasta tuollaista koska...no he ovat parisuhteessa. (1)

Tämän vuoksi jos sinkku sanoo että hänellä on ranne kipeänä, koska hän joutuu käyttämään tietokoneen hiirtä epämukavassa asennossa, saatatte tuntea hienoisen tuulenvireen kasvoillanne kun vastapuoli pyörittää silmiään niin kiivasti.
Tai jos kerrotte ampuneenne miestä vain nähdäksenne tämän vuotavan kuoliaaksi, niin kukaan ei usko teitä.

Kun taas jos olette parisuhteessa, kaikki uskovat teitä.
Parisuhteessa olevat kun eivät voi valehdella näin vakavista asioista.
Joskin lapset, tuota viimeksi mainittua ei koskaan pidä myöntää julkisesti, mutta siitä joskus myöhemmin lisää.


(1)
Tätä teidän pitää taas kysyä vanhemmiltanne. Pyytäkää iskää kertomaan millaista oli olla sinkku, ja kysykää sitten iskältä onko mikään muuttunut nyt kun hän on äiskän kanssa. Huomioikaan miten iskän ilme muuttuu. Jättäkää iskä ettei teidän tarvitse nähdä kuinka aikuinen mies itkee.

Ei kommentteja: