maanantai 12. marraskuuta 2007

Ulkoistettu blogi

(Kuten mainitsin aiemmin, blogin uudelleenjärjestelyjen myötä pikku-Rashidnahasemapetilon aloittaa tänään ulkoistettuna bloggaajana.
Olen pyrkinyt opettamaan hänelle kaikki kielemme nyanssit, morfeemit, faattiset viestintäkeinot ja kaikki muut tarpeelliset asiat mitä jokainen huipputason bloggaaja kaipaa.

Myönnetään, vielä äskettäin epäilytti hiukan miten henkilö, joka oli vasta oppinut kirjoittamaan "siu sai sui, susi siis ui", voisi korvata minut, mutta kyllähän te tiedätte miten huikea oppimiskäyrä noilla ulkomaalaisilla lapsilla on. Pidemmittä puheitta:
pikku-Rashidnahasemapetilonin ensimmäinen blogimerkintä: )

Susi siis ui

Siu sai sui siu sui sui. Siu sai sui, susi susi susi. Siu sai sui. Susi susi susi susi.
Siu sai sai sai sai. Susi siis ui, siu sai sui.

Siu sai sui siu sai sui. Sui, susi siis ui. Siu sau. Susi siis, siu sai sui susi ui sui.

Sau sui ui ui sui sui siu sau sui sui ui susi ui.

Ui susi ui. Siu sai sui sui sui sui sui susi ui susi ui siu sai sui.
Susi ui. Siu sui sui sui ui ui ui sai sai sai sai sai sai.

Susi ui sui ui sui ui sui sui sui ui ui ui ui. Susi susi susi susi. Sau sau sau sau ui ui ui ui.

siu sai sui, SIKSI susi siis ui.

(Mitä?...Pikku hetki, rakkaat lukijat.)

3 kommenttia:

Memu kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea. Itse voisin harkita pikku-Rashin kaltaista nepalilaista korvikeblokkaajaa (mistäs päin Rashi muuten on?). Itsellä kun blokkailuprojekti ei ole koskaan päässyt ajatusta pidemmälle, nepalilais-"Rashi" voisi hoitaa koko homman puolestani. Kuulemani mukaan englannintaitoiset kantajat maksavat Nepalissa dollarin päivältä. Istumatyötä tekevä olisi varmasti vielä huokeampi. Ovat kuulemma myös letkeitä veikkosia, pössyttelevät mennen tullen. Ja kas, halvalla saisi kansainvälisen blokin, ja pienessä pilvessä kirjoitettuna saattaisi saada minunkin elämäni näyttämään hauskalta ja jännittävältä.

Pikku-nepalilaistani odotellessa!

wooper kirjoitti...

Jumantsuikka mikä fläsbäkki!

Tuo teksti rysäytti ihmislapsen suoraan jonnekin vuoteen 1992 ja Kauppakoulun konekirjoitustunnille jossa hakattiin vielä sokkona ihan oikeita kirjoituskoneita eikä korjausnappulaa saanut käyttää. Fiinimmässä luokassa oli jo ihan dos-pohjaiset päätteet ja opettaja väitti näkevänsä omalta koneeltaan jos joku käyttää korjausnappulaa. Niin varmaan. Ilmeisesti konekirjoitusoppikirjojen tekijätkin lymyää jonkun nepalilaisen haamukirjoittajan takana. ;D