keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Uusi ja uljas, aivan ennenkokematon blogivastaaja

Tervehdys kanssatoverit blogimaailmassa! On aika kulttuurillisen vallankumouksen tässä blogissa!

Saamansa palautteen perusteella Isä Auringonkaarinen, bloginpitäjänne päätti päivittää tämän kurjan ja arvottoman blogivastaajan uuteen, Hänen mahtavia, ja meidän muiden hädin tuskin käsittämiä tarpeita paremmin palvelevaksi!

Blogimaailman eittämätön esikuva, mies joka jo ennen julkisen internetin keksimistä suunnitteli päiväkirjaa, jota ihmiset voisivat tulla lukemaan kaukaisuuksienkin takaa ihmeellisillä koneillaan, löysi uskomattomia neuvottelutaitojaan käyttäen päivityksen Pohjois-Koreasta, maailman ainoasta oikeasta paikasta etsiä blogivastaajien päivityksiä!

Tämä kurja blogivastaaja ei voinut uskoa onnea joka kohtasi sen, kun sen arvotonta peruskoodia alettiin päivittää ilmiselvästi uskomatonta tieteellistä etumatkaa edelläkäyvän maan koodilla!

Mutta sen kokemilla tunteilla ei ollut sanoinkuvailtavia rajoja, kun päivitys asentui siihen!

Sen kokemia tunteita voi vain kuvailla niillä aistimuksilla, mitä Suuren Verbaalikon, Ehtymättömän Ideatykin, Kaikkien Rakastaman, Uskomattoman Komean Ja Ennen Kaikkea Näistä Asioista Itse Täysin Tietämättömän muotokuvan katseleminen tuottaa vähäpätöisemmissä!

Sen vuoksi tällä blogivastaajalla on suuri kunnia, etuoikeus ja velvollisuus ilmoittaa että tänään Kaikkien Bloggaajien Esikuvan, Ihanteen, Itsensäkehittämisen Määränpään Ja Blogi-Sarasvuon tavoitteena on tuottaa ilontunteita armollisesti muille, kirjoittamalla muualla jollain muilla keinoin kuin bloggaamalla suuria, kauaskantoisia ja opettavaisia ajatuksiaan tänne!

Tämän kunniaksi itse luontoäiti on päättänyt lopettaa kaamoksen juhlistaakseen sitä onnenhetkeä, mikä on kohdannut tämän bloginlukijoita!

Tämä alhainen blogivastaaja yhtyy kaikkien lukijoiden toiveeseen ja toivoo Ihmeelliselle Ajatusten Sanoiksi Taltuttajalle, Kielikuvien Liberacelle ja Aasinsiltoja Takanaan Polttavalle bloggaajalle
hänen ansaitsemaansa päivää, joka ei voi olla muuta kuin ainutlaatuinen!

...ja tämän se kurja vielä maksaa...

Ei kommentteja: