perjantai 11. tammikuuta 2008

Ulkoistettu blogi, osa II

(Kuten uskollisimmat lukijat muistavatkin, tätäkin blogia on aiemmin yritetty ulkoistaa.
Tuolloin kokeilu sai ikävähkön äkillisen lopun, mutta paljon on vierinyt vettä sillan yli, tai miten asia nyt yleensä ilmaistaankaan.

Koko tämän ajan Pikku-rashidnahasemapetilon on opiskellut lisää jaloa kieltämme. Toisin kuin edellisellä kerralla, tällä kertaa opetus pyrittiin keskittämään kieliopin sijaan enemmänkin sisällölliseen ilmaisuun.

Tätä tarkoitusta varten hän opiskeli kielenkäyttömme ninjoja, varsinaisia varjosotureita eli poliittikkojen ja heidän puheitaan.

Joten jälleen pitemmittä puheitta, Pikku-
rashidnahasemapetilonin blogikirjoitus.)

Tunnettujen tunnettujen tunnettuvuus

Tunnetut tunnetut eivät ole tuntemattomia tuntemattomia, tai myöskään tuntemattomia tunnettuja, tai joissain tapauksissa, joita ei saa missään vaiheessa sekoittaa aiemmin mainittuihin tekijöihin tai seikkoihin, joita tunnemme, ja jotka näin ollen ovat tunnettuja, eivätkä vähimmässäkään määrin tuntemattomia, tuntemattomia tunnettuja.

Jos jotain, niin tunnetut tunnetut ovat aivan jotain muuta kuin tuntemattomat tuntemattomat, joita emme siis voi sanoa tuntevamme, koska niiden tuntemattomattomuuteen kuuluu niiden tuntemattomuus hyvin, joissain tapauksissa jopa erittäin paljon, niin kuin tällaista termistöä voidaan käyttää silloin kuin puhutaan tuntemattomista tuntemattomista, eikä tunnetuista tunnetuista, joita siis ei voidaan tai saadaan tunnettua, jolloin ne ovat tunnettuja tunnettuja.

Tuntemattomista tuntemattomista voi tulla tunnettuja tunnettuja, mutta harvemmin, jos koskaan, mutta tämä siis ei merkitse sitä etteikö sitä voisi joissain olosuhteissa, jotka ovat aina tuntemattomia tuntemattomia, kunnes ne astuvat voimaan, jolloin niistä tulee tunnettuja tuntemattomuuksia, ja ajan myötä, jota siis ei saada sekoittaa aiemmin mainittuun aikamääritteeseen, niistä tulee tunnettuja tunnettuja, tapahtua, joilloin ne voivat vaikuttaa tuntemattomien tuntemattomien muuttumiseen joksikin muuksi, kuten tuntemattomiksi tunnetuiksi tai aiemmin mainituiksi tunnetuiksi tunnetuiksi.

(Mitä?...Uudelleenkoulutuksen aika, sanon minä.)

3 kommenttia:

wooper kirjoitti...

Tuota, minkä värisiä pillereitä sä syötät tätä nykyä Pikku-Rashidille?

Entä osaatko kertoa että mikä on Jack Bauerin funktio Universumissa.

Täti ei tajua ja Oraakkeli on lomalla joten kyselen täältä. ;D

Polgara kirjoitti...

Käy hakemassa sulle myönnetty Make my day -prenikka mun lokista. Eihän sitä nyt muuten jaksa, eihän!?

T kirjoitti...

Wooper: Pikku Rashidin sopimus (kirottu urdunkielinen pikkuprintti, sitä ei koskaan muista kumpaan suuntaan sitä luetaan) on aika vedenpitävä, eli Rashid joutuu nyt uudelleenkoulutukseen, josta hän palaa entistäkin ehompana.

Kyllä kirjoittamisen jossain vaiheessa pitää alkaa pelittämään.

Jack Bauer on tietenkin tämän hetken ilmentymä Ulrich von Bekistä, maailmantuskan soturista.

polgara: kiitos :) Pitää tulla noutamaan uuden blogimerkinnän jälkeen.