perjantai 18. huhtikuuta 2008

Hurmion hurmeessa huriseva blogivastaaja!

Tervehdys toverit blogimaailmassa!

Tosielämän tilanteiden trivialisaattori, kovien kokemusten konsensuksen kondensaattori ja vinksahtaneiden visioiden vermicelli, ei tänään kirjoita normaaliin tyyliinsä proosaa, joka hakee ja etsii kaltaistaan kaikkialta blogistaniasta, mutta kuten sen tuottajakin, ei löydä kaltaistaan.

Syynä ei ole se, että bloggaajanne ideabingo-mylly, joka itseasiassa on ainoa tunnettu ikiliikkuja, olisi lakannut syöltämästä ideoitaan normaaliin konekiväärin luotien poistotahtiin.

Eikä syynä ole edes torstain blogimerkintä, joka sattuneesta oli joutunut vanhemman blogimerkinnän taakse, mikä pilasi kaikkien blogistanin kansalaisten päivän.

Bloggaajanne, tuo erinomaisuuksien erikoismies, alojen asianajaja ja -tuntija on päättänyt luoda uusia uria uhmakkaalla urallaan, ja alkaa sijoittajaksi.

Kuultuaan Talous-sanomien uutisista että riisi ja tonnikala ovat hurjassa nousussa maailman ruokapörsseissä, bloggaajanne, talouden tietotaitotaukonautti, varallisuuden varianttien astevaihteluiden vokooderi, meni ostamaan koko viikon palkkatilillään kaupasta riisipusseja sekä tonnikalapurkkeja.

Vielä hän tietenkin ymmärtää olevansa vain piensijoittaja, joskin tietenkin piensijoittajien profetiaalinen prinsipaali, mutta hän uskoo että pian hän voi jo siirtyä asioimaan arvonsa mukaisesti kalatiskille.

Palaamme siis taas ensi viikolla normaaliin päiväjärjestykseen.

4 kommenttia:

A, The Bloggaaja kirjoitti...

Onko Nettisijoittajan riskisalkussakin riisiä? ;)

T kirjoitti...

Tuo muuten on hyvä pointti :)
Miksei siellä ole ruokaa? Vai onko sittenkin..?
:menee tarkistamaan:

Polga kirjoitti...

Tonnikalaa ja riisiä EI KERTAKAIKKIAAN KOSKAAN V O I OLLA LIIKAA!

T kirjoitti...

Minulla on onneksi vielä monta vuotta aikaa ennen kuin joudun lunastamaan sijoitukseni tonnikalatölkkeihin :hieroo käsiään ahneesti: