tiistai 29. huhtikuuta 2008

Vappu, päivitys 1.5.0.2

Tähän alkuun lakimiesteni kehotuksesta huomautus:
-------------------------------------------------------------------
Minä yritin.

Minä todella yritin. Nimittäin välittää.

Ikävä kyllä en välittänyt tarpeeksi, jotta olisin tarkistanut minkä värisiä haalareita mikäkin porukka käyttää näin vappuna. Eli jos käytän jotain jo olemassaolevaa haalariväriä mielestänne väärin, antakaa palautetta.

Lupaan yrittää välittää niistä.

Ai niin, ja kaikkiyhteydeteläviinkuolleisiintaikuolleisiintaieläviintaihaalariporukan
itsestäänluomiinmielikuviinovatsattumanvaraisiataiviimeisessä
tapauksessahyvinepätodennäköisiäeikätekijäoikeastioletaettä
kukaanottaatätäjuttuatosissaantaiedesettäjokulukisitätäpikku
printtiäjotenlempielokuvanionpikkunaisiasevanhempiversio
vaikkakerronkinkaikilleettäseolisialkuperäinenpredator
elokuvajoskinsetoinenosaonhyvämyös.
-----------------------------------------------------------

Vappu ja haalarit ovat yhtä olennainen osa tätä työväenjuhlaa kuin joulu ja lanttulaatikko tai pääsiäinen ja suklaamunat tai Cthulhun ylösnousemus ja massojen ajautuminen hulluuteen.

Kaikella kunnioituksella niitä kohtaan, ne ovat kuitenkin kokeneet pienen inflaation. Aiemmin niiden kantajat saivat rellestää, ryypätä ja rähinöidä eli 3R:ää miten vain sielu sietää.

Nykyään kuka tahansa, jolla jossain vaiheessa on ollut tajua laittaa vaatteet päälleen, saa tehdä samaa .

Onko minulla sitten ehdotuksia? Luulin jo että ette kysyisikään.

Ensinnäkin meidän tulee muuttaa vappu-päivän luonnetta.
Nykyisin porukka nojaa vastatuuleen ja kuuntelee miksi kaikki (paitsi sen hetkinen puhuja) ovat väärässä, tai menee syömään kylmiä ruokia ja lämpimiä juomia mahdollisimman avoimelle paikalle ja leikkii että se on fjalleralleraa trevligt och dom sjungar mycket snapsången igen och igen.

Minun uudistuksessani päivän teemaksi tulisi "jos et kestä kuumaa, älä tule saunasta ulos".
Yhden päivän ajan kaikki paitsi tappaminen, sukurutsa, veronkierto, perinnetanhut sekä talojen sisään murtautuminen olisi sallittua.

Eli kaikki jotka ovat ulkona, ovat vapaata riistaa. Kaikki jotka ovat sisällä, ovat poissa pelistä.

Toisekseen kaikkien ulkonaolijoiden tulisi käyttää erivärisiä haalareita. Eri värit kertovat toisille mitä oikein on luvassa.

Esimerkiksi keltainen kertoo että tämän haalarin käyttäjä juo vaikka viimevuotiset simat ja tarpeen vaatiessa hyppää auton konepellille siinä toivossa, että kuski hätäpäissää laittaa pissapojan päälle ja haalarityypin suuhun osuisi hyttysnestettä.

Todella kovan paikan edessä tämä henkilö on valmis imemään autoista dieselit, joten jos auto ei lähde seuraavana päivänä liikenteeseen, muistakaa tarkistaa auton alusta.

Punainen kertoo että kantaja yrittää vongata aluksi jokaiselta vastakkaisen sukupuolen edustajalta, mutta päivän edetessä kaikki pitkätukkaiset käyvät, ja loppu-illasta tämä haalarinkuluttaja nylkyttää liikennevalotolppaa.

Yleensä tämän haalarin kantajat tunnistaa siitä, että he makaavat pusikossa jääpalapussin ja nivusrevähtymän seurassa tai ovat jossain nurkassa nojaamassa seinään höpisemässä itsekseen "älä nyt viitsi alkaa. Tule nyt esille sieltä. Lupaan, tällä kertaa pelkästään virtsataan".

Musta kertoo että kyseessä on ns. Kamikaze.

Hänelle annetaan vappuaattona klo 23.59.59 termospullo mustaa kahvia, kaksi nahistunutta näkkäriä, miehille 3 pakettia viagraa, naisille e-pillereitä, reppu kondomeita, GPS-navigaattori, Interrail-kortti sekä Euroopan, Aasian ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikan suurimpien sairaanhoitaja-, opettaja-, putkimies-, sekä teknillisten oppilaitosten osoitteet.

Tämän jälkeen hän saa rellestää, hurvitella ja mitä nyt tuolla paketilla voikaan tehdä vappupäivän ajan. Koska maailma on jaettu eri aikavyöhykkeisiin, nopea mustan haalarin käyttäjä voi ehtiä aika pitkälle "yhden" päivän aikana.

Haalari on musta, koska monikaan ei selviä tällaisesta repäisystä hengissä, joten kun he lopulta kuolevat virne huulillaan, heillä on jo surupuku päällään, ja heidät voidaan krematoida paikallisesti, laittaa termariin ja lähettää se pikapostina kotimaahan.

Tästä kaikesta olisi etuna se, että jotkut se saisi arvostamaan enemmän loppuja 364 päivää, jolloin ei tarvitse pelätä että haalaripukuiset tyypit meikkaisivat kaikki näkemänsä patsaat.

Toiset taas alkaisivat arvostamaan ja valmistautumaan sitä yhtä, tiettyä päivää varten.

Jotkut miettisivät mistä tämä kauhea hässäkkä, puraisevat näkkäriä, hörppäisevät kaffetta, ja katsovat "Ammattikoulu, LVI-asentajat, 500 M" kylttiä merkityksellisesti ja lähtisivät matkaan.

Pääasia kuitenkin olisi, että vappu ei jättäisi ketään kylmäksi.

4 kommenttia:

Piatta kirjoitti...

Hulvatonta, onnellista ja lämmintä vappua (:

T kirjoitti...

Hei, kiitos samoin :D

Ja samaa muuten kaikille lukijoille.

Nähdään taas perjantaina. Ja jos satun sekoittamaan Lasolin ja siman, niin sitten törmäillää \o_

Alcinoe kirjoitti...

Kiitos huvituksesta. Minä pysyttelen sisällä. =D

T kirjoitti...

Ikiaikainen totuus: outside bad, inside good.