perjantai 2. toukokuuta 2008

Perjantai-pikainen media-katsaus

Kiire, joten ihan nopea media-huomio tällä kertaa.

Tosi-tv-formaatin väheksyminen on must jokaisen aikaansa seuraavan intellektuellin sosiaalisessa elämässä. Tämä on aiheuttanut jotain mitä kutsun "formaatti-sokeudeksi".

Tämä takia kukaan ei ole älähtänyt uudesta "ja näin paljon olet (laita sopiva verbi tähän) (laita sopiva substantiivi tähän) (laita sopiva numeraali tähän)(laita sopiva aikamuoto tähän) ajan
(laita sopiva verbi tähän) ja miten tilannetta voitaisiin parantaa"-formaatista?

Siis tyyliin "ja näin paljon olet KULUTTANUT SYLKEÄ SEITSEMÄN PÄIVÄN ajan NUOLAISTESSASI PEUKALOA AINA VAIHTAESSASI SIVUA, ryhdy käyttämään peukalosuojaa"

Ei voi olla mahdollista että se on ainoa iva&pilkka-ruostesuojattu tv-formaatti.

Olihan se ihan kivaa aluksi nähdä paljonko muut ihmiset käyttävät ruokaa (kts. Olet mitä syöt), mutta nyt alkavat näkymään alustavat väsymisen merkit.

Pian alkaa televisiosta tulemaan "ja näin paljon olet TUOTTANUT ROSKAA SEITSEMÄN PÄIVÄN ajan KOTONASI ja miten voit vähentää sitä", mikä yleensä on lähestyvän formaatintuhon ensimmäinen airut.

Nimittäin siinä vaiheessa kun ihan mikä tahansa ohjelma siirtyy yhdestä jokapäiväisestä asiasta toiseen jokapäiväiseen asiaan, me kaikki tiedämme että on olemassa vain tietty määrä asioita, joiden välillä voi siirtyä.

Ensin meillä on ruoka, sitten meillä on roskat ja seuraavaksi meillä rakentaminen
("ja näin paljon olet SAANUT AIKAAN KOLMEN KUUKAUDEN ajan ALOITETTUASI, ja miten saat muut olemaan valittamatta siitä").

Tiedättekö mikä meillä on viimeksi? Meillä on...rakastelu.

Ei varsinainen akti tietenkään, koska kohdeyleisönä ovat 17-35-vuotiaat urbaanit, kulutustavaroihin 125 € kuukaudessa käyttävät edelläkävijä-nuoret, jotka eivät koskaan harrasta seksiä.

Sen sijaan kaikki sen ympärille liittyvä hyödynnetään.

Kohta meillä on siis televisio täynnä
"ja näin paljon olet KULUTTANUT KUMIA KUUDEN VIIKON ajan VAIHDETUN VAIMOSI KANSSA, annas kun neuvomme uudenlaisen nytkytystekniikan" sekä ns. tuhma MTV-versio "ja näin paljon olet (SENSUROITU) PÄIVÄN ajan LÖYDETTYÄSI INTERNETIN, nyt kerromme että siitä sokeutuu ja saat karvoja käsiin".

Kirjoittaja pelkää että joku tekee
"ja näin paljon olet KIRJOITTANUT SCHEISSEA BLOGISI OLEMASSOLON AJAN, annas kun kaadamme sen niskaasi"-tositv-sarjan.

Ei kommentteja: