tiistai 13. toukokuuta 2008

Kesän iskulause

Tämä tulee esille joka vuosi tähän aikaan, ja samalla varoitukset siitä. Joten tämän ei pitäisi olla kenellekään yllätys.

Tämä asia kuulu jokakesäisiin muistutuksiin, joita jaellaan yleisen sekä oman turvallisuutesi vuoksi.

Näitä varoituksia ovat esim.
- Älä mene uimaan vetskari auki.
- Muista että metsäpalo on oikeastaan vain toinen sana kulotukselle.
- Ilmoita aina ihan jokaiselle joka on kuuloetäisyydellä minne olet menossa juhannuksena, ja kuinka sekaisin tulet olemaan että he eivät huolestu ja osaavat varautua jos tulet suht' selvinpäin takaisin 1-2 päivää ilmoittamasi ajan jälkeen.

Näitä varoituksia jaetaan niin kauan kuin ihmiset synnynnäistä, tai oppimaansa tyhmyyttään hyödyntäen eivät niitä hallitse.

Joten muistakaa ainakin seuraava asia ensi kesänä: mikään ei ole yhtä naurettava kuin alaston miesvartalo (paitsi ehkä kaksi alastonta miesvartaloa. Hitto, kuudella alastomalla miesvartalolla saataisiin aikaiseksi koko illan komedia. Sille voitaisiin antaa nimeksi vaikka Full Monty, ulkomaan markkinoita ajatellen siis...).

Törmäsin viime viikonloppuna nimittäin yhteen mieshenkilöön joka ei muistanut tätä.

Koska tuo kuulostaa uskomattoman homoeroottiselta, saanen tarkentaa.

Joku mieshenkilö oli päättänyt ilmeisesti kevät-auringon tai jonkin muun luonnontuotteen vuoksi alkaa kuntoilemaan.

Jotta hän saisi minimoitua kaikki mahdolliset hidasteet tieltään, mukaanlukien ilmanvastuksen ympäriltään ja tyylitietoisuuden päästään, hän oli käynyt ostamassa itselleen viimeistä huutoa olevan, ihonmyötäisen, kumisen juoksupuvun.

Se oli, inhottavan sananmukaisesti, ihonmyötäinen.
Se oli myös sananmukaisesti samannäköistä kuin olisitte tunkeneet HK:n Sinisen normaalin lenkin kuoreen.

Vaikka alkaisin nyt menestyksekkäästi juopottelemaan, heittäisin elämäni hukkaan, menettäisin asuntoni, omaisuuteni, ystäväni, perheeni ja tinttaisin lopulta astianpesuainetta sekoitettuna lasoliin saadakseni drinkistäni sitruunaisen, viimeiset sanani olisivat luultavasti "...ne näyttivät samalta kuin kaksi vesi-ilmapalloa täynnä mansikkahilloa ahdettuna muovipussiin..."

Uskon että te olette kaunis...siis omalla erityisellä tavallanne.

Estetiikka ei ikävä kyllä ole mukana siinä huutosakissa joka riemuitsee "Sanokaa kaunis! Sanokaa omalla! Sanokaa erityisellä! Sanokaa tavalla! Mitä siitä tulee?! Kaunis omalla erityisellä tavalla!"

Estetiikka on itse asiassa siinä porukassa, joka on kulman takana salaa polttamassa tupakkaa, katselee huutosakkia ja sanoo kavereilleen symmetrialle sekä harmonialle "katsokaa noitakin luusereita".

Jo pelkästään lajin säilymisen vuoksi suurimmalla osalla eliökunnasta on jotain päällään.

Jos näin ei olisi, 50% lajeista kupsahtaisi maahan, kieriskellen naurusta eikä lisääntymisestä tulisi mitään.

Samasta syystä meillä on lamput, jotta ensin voisimme pimentää huoneen ja laittaa kattolampun päälle valon aikaansaamiseksi, sekä lopulta sulkea senkin täydellisen pimeyden aikaansaamiseksi.

Koska luontoäidillekin sattuu toisinaan mokia, ihmisillä ei ole juurikaan vartaloa peittävää karvoitusta, joten meidän piti keksiä jotain.

Me keksimme vaatteet, joiden merkitystä ihmiskunnalle ei voida väheksyä. Tietenkin on heitä, jotka tahtovat väheksyä niitä, mutta heille onkin yleensä varattu oma rantakaistale, uimahallivuoro sekä elokuvateatteri.

Ongelmia syntyykin siinä vaiheessa kun nämä radikaalit tahtovat sulautua muiden joukkoon.

Miehen keho on oikeasti aika tylsä, siinä ei ole mitään.
Naisilla sentään on yleensä ne kaksi kumpua siinä vartalon yläosassa, ulottuen ehkä keskiosaan ja saavuttaen toisinaan polvet.

Pointti kuitenkin on, että siinä on jotain mielenkiintoista katseltavaa.
Miehen vartalo?

Siinä keskiosassa voi olla kumpu, ulottuen pahimmillaan polvilumpioiden alapuolelle.
Ei todellakaan mielenkiintoista katseltavaa.

Joten siksi, pyydän taas tänä kesänä: miehet, käyttäkää vaatteita. Jos ette ole ihan varma, niin löysät ovat aina varma valinta.

Itse asiassa tämän kesän iskulause voisi olla "Tavoite: tänä kesänä yksikään mies ei juo yleisellä terassilla alasti."

5 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

ASIAA.

Piatta kirjoitti...

Voitaisiin perustaa joku järjestö, joka jakaa lupia kulkea puolialasti sen näköisille ihmisille, joita kestää katsella (:

Tosin joutuisin itse kaiketi pukeutumaan päästä varpaisiin. Hmm.

T kirjoitti...

Minulla on unelma.

Minulla on unelma että jonain päivänä lapseni saavat elää maailmassa jossa heitä ei tuomita heidän karvaisuutensa mukaan vaan sen perusteella mitä heillä on päällään.

Minulla on unelma että heillä on ainakin on jotain päällään, kun he kulkevat julkisilla paikoilla.

Minulla on unelma että kaikilla jotka kulkevat julkisilla paikoilla olisi ainakin sen verran älyä, että he tajuaisivat, että "nyt on kesä" ei ole mikään tekosyy pukeutua 2 numeroa liian pieniin sekä kaksi vuosikymmentä liian vanhoihin shortseihin sekä vain ja ainoastaan niihin shortseihin.

Antakaa pukeutumiskoodin kuulua kaikkialla. Ja kun tämä tapahtuu, kun me annamme pukeutumiskoodin kuulua kaikkialla, voimme nopeuttaa sen päivän koittamista, jolloin kaikki luojan luomat ihmiset, rumat ja kauniit yhtälailla voivat katsoa toisiaan muuallekin kuin kaulan yläpuolelle ja sanoa: " Viimeinkin jotain järkeä pukeutumisessa! Viimeinkin! Herra vaatesuunnittelijalle kiitos, viimeinkin kaikki ovat täysissä pukeissa!"

iitukka kirjoitti...

Mitä, eikö kauneinta olekkaan että miehellä on sandaalit (ne remmimalliset) valkoiset/mustat tennissukat kiskottuna puoleen sääreen. Bahama shortsit ja joku vuosisadan alun t-paita jonne hän mahtuisi kaksikin kertaa.Väriä vain on vaikeaa päätellä.
Päässä joku sellainen pahvilippainen lippalakki...
Suamalainen miäshän osaa pukeutua!!! P****'(ertti)!!!
Mutta ennen kuin saan paheksuntaa.. on oikeasti olemassa miehiä jotka osaa pukeutua, ja niitä naisiakin jotka eivät osaa.

T kirjoitti...

Minulla on idea: käänteinen pukeutumiskoodi.

Kun pääkaupunkiseudulle on perustettu saksalaisia oluttupia, joissa saa mm. tanssia pöydällä (ilmeisesti Saksassa pöydällätanssiminen kännissä on perusoikeus. En tiedä varmasti, koska C-saksani ei riittänyt perustuslain lukemiseen.), niin niiden suosio ollut kuulema valtava.

Miksei siis perustettaisi Suomeen meidän perusarvojamme juhlistavia anniskelupaikkoja?

Eli pukukoodi olisi iitukan mainitsema sandaalit (ne remmimalliset) valkoiset/mustat tennissukat kiskottuna puoleen sääreen, Bahama-shortsit ja joku vuosisadan alun t-paita jonne k.o. henkilö mahtuisi kaksikin kertaa.

Väri..joo, on siinä joskus väriäkin ollut ja päässä joku sellainen pahvilippainen lippalakki, mielellään tietenkin "Hankkija" tai "Canaria Islands".

Pikkaisenkin fiksumpi pukeutuminen johtaisi siihen, että ei päästettäisi sisälle.

Kuka haluaa ehdottaa Sedulle? ;)