tiistai 20. toukokuuta 2008

Maailman luonnollisin tila, osa II

(Tapahtunut tähän mennessä: sankarimme, urhea blogikirjoittaja alkoi eilen kirjoittamaan metapsykosomaattista mestariteostaan, "Maailman luonnollisin tila" nimistä hunajakarkkia aivoille.

Kesken kirjoituksen hän kuitenkin tajusi olevansa liian väsynyt saattamaan teostaan loppuun. Kun jäljellä oli enää 8 tuntia ja 30 minuuttia työaikaa, sankarimme päätti tehdä tempun jota kukaan ei osannut aavistaa, vaikka oli sitä odottanut jo kauan: hän lopetti kirjoittamisen.

Nyt bloggaajamme aikoo palata kirjoituksensa pariin, mutta muistaako hän enää mitä eilen ajatteli? Kykeneekö hän enää palaamaan menneisiin ajatuksiin?
Minne karhut menevät kakille kun metsänhoitoa tehostetaan koko ajan?
Olisiko uudenkin paavin pitänyt olla puolalainen?

Vain jatkamalla lukemista se selviää...)

Henkilö joka sanoi että asiat taistelevat, eivät ihmiset olisi osittain oikeassa. Asiat todellakin taistelevat, mutta ne käyttävät pelinappuloinaan ihmisiä.

Monet kokevat että tällaisia taisteluja ovat vain uskonsodat (vinkki: panostakaa Cthulhuun), Autobotien ja Decepticonien taistelut tai Coca-cola vs. Pepsi.

Tärkeimmät sodat käydään kuitenkin niin salaa ja samalla niin näkyvästi, että yleensä me emme käsitä niitä.

Yksi näistä sodista käydään
suhdemuotojen välillä. Tai rautalankaversiona: avioliitto vs. sinkkuus.

Tahtoisin kertoa milloin tämäkin sota alkoi, mutta kuten kaikilla ihmistä suuremmilla asioilla, tälläkään ei ole alkua.
Kuka osaa sanoa milloin aurinko paistoi ensimmäisen kerran pilvettömältä taivaalta? Milloin joku olento kerran tajusi olevansa yksilö? Milloin karhu kakki ensimmäisen kerran metsään?

Siksi voin vain kertoa mitä siinä on viimeksi tapahtunut.

Helsingin sanomat kertoi 14.5 avioliiton suosion kasvusta.

Sama lehti kertoo (en tiedä kummalla puolella se on tässä titaanien taistossa, mutta jos olisin sinkku, en välttämättä kääntäisi selkääni hesarille aamiaispöydässä mikäli juustohöylä on pöydällä) 16.5 että
"pienituloisin väestöryhmä Suomessa ovat yksinasuvat, 16–24-vuotiaat nuoret."

Vastapuoli ei tietenkään ole pysynyt pelkästään puolustusasemissa.

Se on aloittanut massiivisen offensiivin, jonka saatatte tuntea termillä Sinkkuelämää-elokuva.

Tätä ennen se oli tehnyt myyräntyötä julkaisemalla artikkelin, jossa tutkijat kertovat kuinka avio-onnea kestää vain neljä vuotta, jonka jälkeen alamäki alkaa (lähde: Uusisuomi.fi).

Muita suuria taisteluja on mm. kännykät vastaan (Aamulehti: "Tutkimus: kännykänkäyttö raskauden aikana johtaa lasten käytösongelmiin"
) ja puolesta (IT-viikko: "kännykkäproto välittää rakastavaisten kosketuksen").

Onko maailman luonnollisin tila jatkuva konfliktien suma, vai olisiko se itse asiassa tyhjyys, jossa mikään ei ole ristiriidassa?

(Bloggaaja/sankarimme miettii hetken tulisiko hänen jatkaa ajatuksenkulkuaan, joka lopulta johtaisi uuteen filosofiseen suuntaukseen pohjautuvan kahvila-ketjun perustamiseen, nimeltään "Kahvi kaikella".
Mutta toisaalta se olisi poissa aktiivisesta kahvinjuomis-ajasta, joten urhea kielenkäyttäjämme päättää jättää sen toiseen kertaan.

Feidaus kahvinkeittimeen ja lopputekstit.)

Ei kommentteja: