sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Miksi ihmiset hakeutuvat sähkömiehen ammattiin?

Koska se on ainoa ammatti jossa on vielä jännitettä (1)

Aikoinaan kaikki oli niin helpompaa. Koska "kaikki" olisi liian vaikea käsitellä tässä blogissa, keskitytään ihmissuhteisiin.

Aluksi, kaikki mitä tarvittiin oli nuija ja Raquel Welchin kaksoisolento turkisbikineissä.
Tästä alkutilanteesta on sittemmin kehitytty (2), mikä on lisännyt ongelmia ensimmäisen kontaktin muodostamisessa. Onneksi ihmiskunta on kehittynyt myös "tuli paha...oi, kaunis puu!"-ajatuksenjuoksustaan.

Koska kalja ei kuitenkaan aina auta rumia miehiä, on perustettu kursseja joilla miehet voivat oppia luomaan kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen.

Jos ohitetaan näiden kurssien perimmäinen ongelma (3), ongelma on se, että minä pystyn kertomaan teille että on perustettu kursseja joilla miehet voivat oppia luomaan kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen.

Naiset eivät ole tyhmiä. He osaavat lukea.
Luuletteko että he eivät osaa lukea jos joku kertoo JULKISESTI että on perustettu kursseja joilla MIEHET voivat oppia luomaan kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen?

He tietävät.

Mikä on Fight Clubin ensimmäinen sääntö? Fight Clubista ei puhuta julkisesti.
Mkä on Fight Clubin toinen sääntö? Fight Clubista ei puhuta julkisesti.

Minkälaisen olisi pitänyt olla sellaisen kerhon sääntökirjan, jossa kerrotaan kuinka teoriassa 50% ihmiskunnasta pystyy vaikuttamaan loppuprosenttiin ihmiskunnasta?
Aivan.

Lainatakseni usein kuulemaani viisautta, "me ollaan muutettu hävitty tää peli".

Koska itse en harrasta tätä elämää imitoivaa leikkiä nimeltä kumppaninhaku, kysyin eräältä sitä paremmin tuntevalta miespuoliselta hetero-ystävältäni (4) "iskevätkö naiset koskaan miehiä?"
Vastaus oli harvinaisen selkeä "ei".

Oikea vastaus kuitenkin lienee jotain muuta.

Kuten aiemmin jo totesin, naiset eivät ole tyhmiä. Suuressa viisaudessaan (5) tekijä antoi kummallekin sukupuolen osapuolelle oman älykkyyden erityislajin.

Toinen tulisi ymmärtämään selkeästi kirjoitettuja käyttöohjeita, huolimatta siitä mitä ne koskevat.
Toinen tulisi ymmärtämään edellämainittua ihmisryhmää, huolimatta siitä mitä ne koskevat.

Tuolla ensinmainitulla porukalla ei koskaan ollut mitään mahdollisuuksia.

Minäkin sain joululahjaksi Pelimies-kirjan.

Sen antoi minulle nainen.


(1)
"Hei, tässä idealähde ja jokapaikan muusa Syvyys
:n tekninen tuki.

Johtuen ongelmista lähettäjän päässä, eilen lähti matkaan ennenaikaisia aloituksia. Nämä aloitukset oli tarkoitettu käytettäviksi vasta päivän kuluttua, joten eilen saamanne aloitukset vaihtoivat paikkaa tämän päivän aloitusten kanssa. Johtuen tästä joidenkin vastaanottajien työt eivät täysin vastanneet heidän saamiaan aloituksia.

Pahoittelemme tästä aiheutuneita ongelmia, erityisesti sille lastenkirjojen tekijälle joka sai "Muksimaksi-metsän höpönalle löytää ystävän"-alun sijaan muualle tarkoitetun "Sweeney Todd - 1800-luvulla elänyt sarjamurhaaja vai pelkkä kansantaru?"-alun, mutta toisaalta joskushan lastenkin oli siitä kuultava.

Lähetämme nyt eiliseksi tarkoitetut aloitukset kaikille vastaanottajille.

Pyrimme parantamaan toimintaamme ja toivomme että näitä ongelmia ei enää synny."

(2) Edelleen on olemassa nuijia, mutta ei niinkään Raquel Welchin näköisiä ihmisiä turkisbikineissä. Kaiken kaikkiaan yksi kahdesta ei ole huono suoritus, mutta toimiakseen tämä yhtälö tarvitsee kaikki oikeat osaset. Esimerkiksi 2 + 1 = 4 ei tunnu oikealta, eihän?

(3) Nämä kurssit opettavat kuinka nainen isketään ja ...niin? Mitä sitten? Mitä ihmettä sinä oikein teet sen ratkaisevan H-hetken jälkeen kun niin sanoaksemme paksu-Bertta on laukaistu, vihtaan on kustu ja kansalta on riistetty valta joka kuuluu sille.

Silloin sitä oikeasti tarvittaisiin neuvoja.

(4) Pidä ystävät lähelläsi, vihollisesi vielä lähempänä, ja eri alojen asiantuntija-kaverisi puhelinsoiton päässä.

(5) Ja myöskin viihdykkeen tarpeessaan.
Ollaanpa rehellisiä; olet juuri luonut maailman kuudessa päivässä, se oli hauskaa, ja seitsemäs päivä oli ihan kiva levätä, mutta mistä sinä sitten revit viihdykettä?

Mitäpä jos luot jokaista lajia kaksi eri sukupuolta, ja sitten ne molemmat tuntevat omituista vetoa toisiaan kohtaan, ja sitten ne eivät voisi lisääntyä muuten kuin oman lajinsa toisten kanssa, ja sitten ne kuitenkin olisivat ihan erilaisia kaikilta osin ja ja ja...

Ihan vaan toisinaan on varmaan tosi hienoa olla jumala.

Ei kommentteja: