torstai 13. syyskuuta 2007

Väliin henkilökohtaista, osa VI

Voi. Hyvä. Elämänvihaaja. Cthulhu.

Näin se siis alkaa.

Kävin tänään aamulla kaupassa. Maksoin ostoni en pankkikortilla, en bonuskortilla, en siistillä setelillä, vaan kolikoilla (1)

Puolustuksekseni pitää sanoa että kyseessä olivat kuitenkin euron kolikot, eli normaalia suurempaa jonoa ei ehtinyt muodostua taakseni.
Mutta yritin vaistomaisesti antaa 20 sentin kolikon.

Pikkuhiljaa alan varmaankin maksamaan enemmän ja enemmän asioita kolikoilla. Kohta en enää käytä ollenkaan pankkikorttia, koska sen käyttöhän maksaa. Sen sijaan alan käyttämään rahapussukkaa, johon kerään kaikki saamani kolikot ja maksan niillä aina kun mahdollista, koska eihän niistä muuten pääse eroon.

Sitten alan varastoimaan saapuneita sanomalehtiä, koska toisinaan voi tulla niin tylsä hetki että pitää lukea kolme vuotta vanhaa paikallislehteä.
Ennen kuin huomaankaan, kaiken hyllytilan vievät päivämäärillä ja kellonajoilla varustetut purkit täynnä virtsaani.

Näin järkyttävää ajatusleikkiä ei voi jatkaa ennen kuin olen hakenut kahvia.

Ahaaaaaa...no nyt alkaa selviämään.
Erittäin ovelaa universumi, erittäin ovelaa, mutta ei sikaria.

Kahvinhakureissullani havaitsin että kahvipöydälle oli ilmaantunut 16 eri tee-lajikkeen valikoima, 4 eri laatua vihreää teetä ja 12 eri laatua mustaa teetä, jaettuna vielä maustettuihin ja maustamattomiin.

Nyt muistan kuinka eilen heikkona hetkenä otin pari kuppia mustaa teetä, koska kurkkuuni sattui. Kahvinkiertooni oli siis päässyt vihamielistä kofeiininlähdettä, ja se aiheutti harkintakyvyn heikkoutta. Hyvä että tuokin selvisi.

Nyt täytyy vain pysyä vahvana, ja taistella vastaan Lady Green-teen houkutuksia vastaan.


(1) Yksi koeryhmä testeissäni siitä voiko ajatuksen voimalla aiheuttaa yllättävää kipua, ovat kronologisesti ansioituneet kansalaiset jotka maksavat ostoksensa pikkukolikoilla. Luulisi että juurikin tällä yhteiskunnan edustolla olisi aikaa kerätä kolikoita säästöpossuun ja jonottaa pankkiin.

Sen sijaan he ovat päättäneet terrorisoida ihmisiä maksamalla 30 € ostoksensa sekalaisella joukolla alle euron arvoisia kolikoita, levittämällä ne pikkuruiselle kassanalustalle ja sanomalla "laske sinä tyttö/poika/tyttöpoika siitä, kun paljonko siinä oikein on". Samalla loput 12 metriä jonosta yrittää testata henkisiä voimiaan tähän henkilöön.

Ei kommentteja: