sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Vainoharhainen avara luonto

Useampi viikko sitten katsoessani ikkunasta ulos törmäsin omituiseen näkyyn.

Joukko city-jäniksiä (1) istui puolikehässä talon pihalla ja joukko harakoita istui puissa. Hetken tätä tuijoteltuani jatkoin muita hommiani (2).

Se mitä seuraavaksi selitän on käsitykseni tapahtuneesta:

Pihalla EVR(EKSTK) (3) kokoontuu taas, kun se yhtäkkiä kokee keskeytyksen.
-
...ja olemme siis samaa mieltä siitä että--- katsooko tuo ihminen meitä? Kaikki liikkumatta ja olkaa luonnollisia!
- Ööö, miten me voidaan olla liikkumatta ja luonnollisesti, eikös siinä ole--
- Kuo---tur---no mikä se nyt teillä jäniksillä onkaan hiljaa ja olkaa vaan siinä! No nyt se taisi mennä pois.
- Kuulikohan se mitä me puhuttiin?
- Noista elukoista ei koskaan tiedä. Vannon että toisinaan niiden silmissä vilahtaa jotain etäisesti fiksun oloista.
- Mutta mitä me tehdään jos se kuuli mitä me suunniteltiin?
- Emme voi ottaa riskiä näin lähellä määränpäätä, meidän täytyy hoidella se...

En nyt sano enkä väitä, mutta tuon päivän jälkeen mm. linnunpoikaset ovat suhahtaneet pelottavankin läheltä minua "lentoharjoituksillaan" ja yksi lintu törmäsi suoraan ikkunaan kun istuin pöydän ääressä ikkunan vieressä (4). Olen myös huomannut että oravien määrä aina liikkuessani ulkona on lisääntynyt, eivätkä ne katso minua enää kuten yleensä (5).

Lisäksi olen alkanut kuulemaan lokkien (6) ääniä täälläpäin, vaikka merta ei ole lähellä.

Mitä Henry Kissinger sanoikaan? Se että olet vainoharhainen ei tarkoita etteikö sinua tarkkailtaisi.


(1)
Selityksenä teille jotka ette asu kehä 1:n tällä puolen: city-jänis on muuten tavallinen jänis, mutta se asuu kaupunki-alueella. Täällä sillä ei ole luonnollisia vihollisia, koska kuten uutisista on saatu kuulla, ammuskelu asuinalueella ei ole oikeuden mielestä kuuminta hottia ja New Yorkilla on yksinoikeus viemäreissä asuviin alligaattoreihin.
Sen vuoksi jäniksiä on paikoitellen runsaasti.

(2) Pidätte minusta enemmän jos en kerro mitä tämä käsite sisältää.

(3) Eläinten Vapautus-Rintama (Ei Koske Susia Tai Kettuja).

(4) Ei hätää, sille ei käynyt mitenkään, alhaalla ei näkynyt linnunruumista kun tarkistin. Se taisi kyllä oppia ikkunan merkityksen.

(5) "Ai kun söötti. Kun sitä katsoo tästä kulmasta se näyttää melkein älykkäältä. Pitäisiköhän sille antaa jotain...ei se varmaan kuitenkaan uskalla ottaa mitään. No niin, jatketaanpa taas matkaa."

(6) Toisin kuin city-jäniksillä, city-lokeilla oli luonnollisia vihollisia. Painotus sanalla "oli". Kukaan ei oikeastaan tiedä mitä niille tapahtui; yhtenä päivänä niitä oli, mutta seuraavana päivänä niitä ei enää löytynyt. Lisäksi kaikkialla oli city-lokkeja jotka näyttivät siltä kuin ne joko näyttivät pidättelevän naurua tai yrittävän viheltää huolettomasti.

Näissä lokeissa nimittäin yhdistyvät Väiski Vemmelsäären oveluus, Kelju K. Kojootin kekseliäisyys, Repe Sorsan röyhkeys, Tasmanian tuholaisen ruokahalu ja 200-kiloisen sumuisten vuorten gorillalauman Alfa-uroksen itsetunto.
Kun nämä ominaisuudet yhdistyvät kahvipöydistä varastetuista possumunkeista johtuvaan sokerihumalaan, ja muistetaan että alunperin tämä olento tarkoitettiin nauttimaan suolaisia kaloja, voitte kuvitella millainen lopputulos on.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen Taakii Shittii(tm) niiQ. Lollotiloo jne.
-T2

T kirjoitti...

Juurikin tällaisen tarkkanäköisen yhteiskunnan ulopuolelta, sen normeja ja sääntöjä halveksivan katsantokannan vuoksi olen sitä mieltä että Alexandrian kirjaston polttamisen jälkeen se, että sinä et vieläkään pidä omaa blogiasi on kauhein ihmiskuntaa kohdannut kirjallinen onnettomuus.
Siis niinku 4real.

Riitta kirjoitti...

jep.Kun lokkeihin liitetään vielä se,että city-lokki liikkuu AINA laumassa ollaan lähellä sitä katastrofia,miksi minä en käy lainkaan kauppatorilla,vaikka mieli tekisi. Sillä en halua päälleni kasaa lokin ******! ja vaikka olen tottunut siihen,että vieressä on tummat silmät "eikö voitaisi sopia ees niin,että pikkiriikkinen pala olis mun" katseella,nämä pannahiset vievät ruoan käsistäsi sen kummempia kyselemättä.