maanantai 17. syyskuuta 2007

Väliin henkilökohtaista, osa VII

Viikonloppuna olivat Sarjakuvafestivaalit, joten tässä ilmoitusluontoista niiltä.

- Ensinnäkin tahdon pyytää anteeksi eräältä suomalaiselta graafisen alan ammattilaiselta, joka on epäonnistunut niin surkeasti siinä missä taas olen maailmanlistan kärjessä (eli todella hauskan ja älyllisesti oivaltavan materiaalin tuottamisessa siten, että mahdollisimman pieni otos yhteiskunnasta, mielellään alle kolme lukijaa, tuntisi sen. Moni on yrittänyt, moni on onnistunut, paitsi kyseinen henkilö tietenkin).

Kun sanoin "eikös tuo ole (nimi poistettu, sillä vielä ei ole liian myöhäistä hänellekin hankkia kulttimainetta)?" ja osoitin sormella, tein sen koska vieressäni ollut kaverini tunsi k.o. graafisen ammattilaisen ja oli etsinyt häntä jo jonkin aikaa.

Eli anteeksi, jos näytin julkkiksen bongaajalta.

Ja en todellakaan tarkoittanut mitään erityistä kun huusin sen jälkeen täysillä "HEI! SÄ RULETAT! JUUUHUUUU!!!" ja aloin tekemään aaltoliikkeitä.

- Tapasin festivaaleilla myös Toisen Lukijani (jotenkin tuntuu kylmältä ja persoonattomalta puhua "molemmista lukijoistani". On aika antaa heille oma henkilöllisyys, joten saanko esitellä: Toinen Lukija ja Se Toinen Lukija. Tulette tuntemaan heidät), joka osoittautui tätä bloginpitäjää huomattavasti hauskemmaksi & fiksummaksi.

Tämän vuoksi hänen silmiensä välttäessä tein salaa kännykkääni muistiinpanoja aiheista, joita käsittelen myöhemmin (liittyen muiden ideoiden käyttöön, ja pysyäkseni sarjakuva-aiheessa, saanen lainata suurta Wally Woodia:"jos et osaa piirtää jotain, mallinna se jostain. Jos et osaa mallintaa, yritä kopioida se paperin läpi. Jos et osaa kopioida paperin läpi, leikkaa se (/%#"!=* irti ja liimaa se paikoilleen!"

Hän siis oli alkuperäisen leikkaa ja liimaa-periaatteen tuntematon lanseeraaja. Teen tämän siis vain ja ainoastaan häntä kunnioittaakseni
Nyt kuitenkin saatte jännittää kirjoitanko siitä mahtavatko Thai-hierontapaikat myydä seksiä myös naisille, vai Newtonin 3. lain ja panimoteollisuuden yhteentörmäyksestä).

- Toinen Lukijani antoi myös kritiikkiä viitteiden käytöstä, joten kokeilen nyt sulkuja. Yritän keksiä jonkin ratkaisun vielä jossa voin käyttää viitteitä (Minä :sydän: viitteet), mutta jos porukkaa eivät haittaa sulut, käytän niitä.

- Ihan vaan neuvona teille uusille tulokkaille, jotka ette ole oppineet miten kuljetaan kymmenelle ihmiselle yhteen suuntaan liikkuvassa tilassa, ja jossa onkin molemmin puolin myyntitiskejä sekä 200 ihmistä kulkemassa molempiin suuntiin: otetaan ne selkäreput pois.

Niitä voi ja pitää kantaa kädessä, sillä niitä on helpompi väistellä alhaalta käsin kuin ylhäältä.

- Te kaikki suunnilleen 10 potenssiin N henkilöä (jossa N > 1) henkilöä, jotka kävelitte festivaalien aikana punaisia valoja päin, te menetitte juuri oikeutenne valittaa siitä, kun autot ajavat päin punaisia.
Niin, te varmaan uskoitte että "eihän sieltä ketään tule" ja "kyllähän minä tästä vielä ehdin".

Tiedoksenne: niin uskoi myös se kuski joka ajoi koulutiellä pikkutytön päälle.
Ne valot eivät ole siellä vain tuodakseen vaihtelua harmaaseen katumaisemaan.

- Tietenkin myös ostin sarjakuvia, ostoslistani melkeinpä suoraan löytyy osoitteesta Zumteufel.fi
Varsinkin Dogiblogia suosittelen bloggaajille ja/tai koiranystäville.

- Ne jotka kaipailevat sadulle jatkoa, niin eikö teistäkin ole ärsyttävää kun joku aloittaa jotain eikä vie sit

1 kommentti:

Markiisi kirjoitti...

"Jokainen lause jää ke" - Maj Karma
Kiitoksia lahjuXist niQ <33