keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Te pomminnakkelijat siellä interverkoissanne!

Se on kuulkaas nyt nimittäin ohi!

Ei enää pommien rakentelua ja pommin nakkelua ja antiyhteiskunnallisuutta!

Internet-talossa on uusi siivooja ja hänellä on iso purkki Raidia.

Viittaan tietenkin tällä EU:n oikeus- ja turvallisuuskomissaari Franco Frattininiin, joka haluaa interverkkoihin sensuurin.

Sensuuri on tietenkin ikävä termi, joten käytetään mieluummin ilmaisua "ennakoiva internetin potentiaalisesti arveluttavan sekä kumouksellisen aineiston tuhoaminen" eli E.I.P.A.S.K.A.T.

Liian kauan terroristit, kaikkien hyvien ihmisten viholliset ovat käyttäneet internettiä ihan mihin haluavat, vaikkapa pommiohjeiden hakemiseen ja muiden ihmisten terrorisoimiseen levittämällä kännykällä peilin kautta otettuja omakuvia.

Tämähän ei todellakaan käy, ja jos sen estämiseen tarvitaan keski-ikäinen italiainen macho-uros, joka ei muuten pysty miehuuttaan todistamaan, mikäs sen parempaa.

Hänen ehdotuksensa mukaan internetissä siis seurattaisiin tiettyjen avainsanojen, kuten "pommi" käyttöä, sekä tietenkin pommintekoon tarvittavien aineiden kauppaa.

Siksipä asioiden nopeuttamiseksi olen koonnut listan ihmisistä jotka voivat jo alustavasti mennä makaamaan tietokoneensa viereen jalat haarallaan ja kädet niskan taakse vietynä odottamaan erikoisjoukkojen vierailua:

1. Ihmiset jotka ovat tilanneet kerralla 200 kiloa apulantaa.

Lannoitteistahan voi saada aikaiseksi pommeja, joten ilmiselvästi tämä porukka tulee viedä vankilaan kulkematta pankin kautta.
Osa tietenkin väittää olevansa maanviljelijöitä, mutta toisaaltahan niitähän on nyt muutenkin liikaa nykyisen maatalouden ylituotannon aikana, eli ei muuta kuin jäähylle.

2. Ihmiset jotka ovat etsineet internetistä termiiä "bomb"

Ai että oikeasti te olette yliopistossa Englanninkielen laitoksella opiskelemassa, ja te vain käytitte hakukonetta etsiäksenne sanan etymologista alkuperää?
Noh, kunhan te tyhjäntoimittajat olette epämääräisen ajan tehneet vankilassa autonrekisterilaattoja, olette oppineet oikeasti merkityksellisen ja hyödyllisen ammatin. Ja ihan ilman opintotukia.

3. Ihmiset jotka olivat laittaneet hakusanaksi "da bomb"

Hyvä yritys harhauttaa, mutta ei onnistunut. Ja ei muuten onnistunut myöskään vakuuttamaan tuo selitys siitä, että olitte vain kokoamassa kokoelma-cd:tä ja etsitte mistä löytyisi Inner Circle-yhtyeen hitti "Da Bomb".
Ainoa musiikki joka teille tulee tutuksi on kalteritango.

4. Kojo

Ihan vaan varmuuden vuoksi. Jos se vaikka alkaa muistelemaan Euroviisu-aikojaan.

5. Ihmiset jotka käyttivät hakusanaa "gommi ja pommi"

Siis tämä "gommi" on oikeasti kissa joka soittaa haitaria ja "pommi" on banjoa soittava jänis. Ettekä te oikeasti etsineet gommi-pommin valmistusohjetta?
Seeelvä...Mielentilatutkimuksen kautta rosikseen.


6. Ihmiset jotka etsivät tietoa seitsenvuotisesta sodasta.

Tunnetaan myös nimellä Pommerin sota. On se tarpeeksi lähellä, joten muiden sekaan vaan.

7. Henkilöt jotka internetissä kysyivät "miksi ihmeessä internetiin pitää tuoda sensuuri koska pelätään että terroristit löytävät sieltä pommi-ohjeita? Millä ihmeellä oikein kuvittelette terroristien saaneen pommi-ohjeita ennen internetiä?"

Koska kukaan ei tykkää näsäviisastelijoista.

Muistakaa että me teemme tämän vain koska tahdomme suojella teitä.

Heti kun olemme saaneet internetin ja kaikki muut tiedotusvälineet hallintaamme ja kaikki potentiaaliset terroristit lukkojen taakse, voimme taistella pahemmin terroristeja, noita sananvapauden ja vapauden suurimpia vihollisia vastaan.

3 kommenttia:

Markiisi kirjoitti...

Word. Ei Excel.

T kirjoitti...

What's the word?

Markiisi kirjoitti...

Bird-bird, bird is the word.